Inițializează o căutare

SAMGPL

56% dintre fermierii ialomițeni programați au depus cereri de subvenții pentru Campania 2017

Directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Ialomiţa, Stoian Florea, îi sfătuieşte pe fermierii din judeţ să depună aceste cereri din timp, pentru a nu apărea dificultăţi. Totodată, acesta susţine că, în Ialomiţa, nu au existat probleme mari la acest capitol în ultimii ani, însă asta s-ar datora şi eforturilor făcute de APIA.

Până acum, 56% dintre agricultorii ialomiţeni programați au depus astfel de cereri, restul de 44% mai având la dispoziţie cca. două luni de zile.

„Trebuie să se cunoască faptul că nu se mai primesc cereri mai târziu de 15 mai. Lucrurile sunt foarte clare, este vorba despre ordinul ministrului. La ora actuală, avem un procent de 56%. Nu ne facem probleme că nu vom fi capabili să primim toate cererile până pe data de 15 mai. De cinci ani de zile, Ialomiţa a terminat printre primele judeţe din ţară şi am mai fost şi solicitaţi pentru a ajuta alte judeţe la primirea cererilor – cum s-a întâmplat şi la controalele de pe teren. (...) Parcă nu ne lasă sufletul să îi vedem cum vin cu cererea în perioada de penalităţi. An de an am făcut în aşa fel – chiar dacă am depus eforturi uriaşe – şi i-am primit chiar şi cu o săptămână mai devreme de închiderea campaniei de cereri. Sper că şi fermierii înţeleg acest lucru şi vor grăbi un pic acest proces”, a spus Stoian Florea.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare