Inițializează o căutare

SAMGPL

PNL Ialomiţa a lansat o aplicaţie care-ţi permite să-ţi înjuri vecinul PSD-ist fără să te dai jos din pat, dar şi multe altele!

Aplicaţia are două moduri: „Modul mandat”, pentru aleşii locali şi „Modul normal”, pentru o experienţă cât mai plăcută a activistului liberal. Pentru a accesa „Modul mandat”, te conectezi la aplicaţie prin mandat, bineînţeles, iar pentru „Modul normal”, prin intermediul contului de Facebook. În ambele situaţii, odată conectat, utilizatorul are patru opţiuni, pe care le vom prezenta mai jos.

Modul mandat

„Fă o găinărie” – opţiune irezistibilă pentru orice ales local proaspăt!

„Spune ceva de rău despre Victor Moraru” – Apăsând pe acest buton, automat, organizezi o conferinţă de presă în care îl huleşti cum poţi mai bine pe Moraru, fără motiv.

„Numeşte un director la o deconcentrată” – opţiune a cărei satisfacţie doar foştii PDL-işti din PNL o pot simţi cu adevărat.

„Ceartă-te cu un primar” – buton pe care îl poţi folosi când te plictiseşti.

Modul normal

„Înjură un PSD-ist” – apăsând acest buton, poţi trimite o înjurătură – pe WhatsApp sau Facebook – unui prieten care a votat cu PSD-ul la ultimele alegeri.

„Ciupeşte-l pe Tinel Gheorghe” – fă-l pe deputat să ştie că eşti acolo!

„Combină o liberală” – pentru nopţile fierbinţi, de dreapta.

„Fă propagandă în scara de bloc” – cu siguranţă, vecinii tăi îşi doresc un pliant cu realizările PNL!

Aplicaţia este disponibilă pentru Android, iOS şi Windows Phone şi poate fi descărcată, pe telefonul mobil, de pe AppStore şi Google Play.

„Următoarea versiune va veni cu un buton premium – «Alege un preşedinte pentru PNL» – care însă va fi disponibil doar pentru cei care vor fi dispuşi să plătească 7.99 Euro”, spun creatorii aplicaţiei.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare