Inițializează o căutare

SAMGPL

Trei tineri teribilişti au furat maşina unui preot din Ţăndărei

O grupare de tineri infractori din Ţăndărei, care se ocupa cu furtul de maşini, a fost prinsă de poliţie în timp ce se aflau la bordul maşinii unui preot.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, care îşi spun „Gruparea Balcan” obişnuiau să comită furturi auto pe raza oraşului Ţăndărei, maşini pe care le conduceau până rămâneau fără carburant, apoi le abandonau.

Ultimul autovehicul pe care aceştia l-au furat a fost cel al unui preot în vârstă, care a uitat cheile în contact. Cei trei indivizi n-au iertat greşeala preotului, s-au urcat în maşină şi au plecat la plimbare.

Infractorii au fost observaţi de un echipaj de poliţie conducând maşina pe câmpurile din apropierea Ţăndăreiului. Oamenii legii cunoşteau maşina şi, ştiind că este a preotului, iar acesta nu avea ce să caute în acea zonă, i-au oprit pe tinerii teribilişti.

Cei trei, puşi sub control judiciar

Membrii Grupării Balcan au fost reţinuţi şi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii au respins cererea de arestare şi i-a decis ca cei trei infractori să fie cercetaţi sub control judiciar.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare