Inițializează o căutare

SAMGPL

Prostituţie şi jocuri de noroc într-un cartier feteştean

Un cartier din Feteşti pare să se fi transformat într-un „paradis” al prostituţiei şi al jocurilor de noroc. Dacă mai menţionăm şi că totul a pornit de la o curvă, adică de la politică, deja avem tabloul complet al promiscuităţii din cartierul feteştean „Dalasul Verde”. Şi acum să explicăm – totul a pornit de la o decizie a fostului primar al municipiului, Gheorghe Catrinoiu.

Mai mulţi locuitori din zona blocurilor F6 şi F20, din cunoscuta zonă denumită de localnici „Dalasul Verde”, sunt revoltaţi de faptul că, în cele două blocuri menţionate anterior, locuiesc mai multe persoane fără forme legale, care, pe timpul nopţii, provoacă numai scandaluri.

Fostul primar Catrinoiu le-a dat voie locatarilor scandalagii să-şi construiască magazii pentru depozitarea lemnelor. Respectivele construcţii, confecţionate din tablă au devenit, în timp, adevărate focare de infecţie, în care se practică prostituţia şi jocuri de noroc. Barăcile ar aparţine mai multor persoane cu ştate vechi în evidenţa poliţiei.

O sursă de-ale noastre ne-a povestit că mai mulţi foşti jandarmi – aflaţi acum la pensie – obişnuiesc să-şi cheltuiască banii în acele locuri, ba pe jocuri de noroc, ba pe relaţii amoroase cu minore traficate de interlopii locali.

Locuitorii acelei zone apelează des la numărul de urgenţă 112, însă scandalagiii sunt recalcitranţi şi îi ameninţă chiar şi pe oamenii legii când aceştia îşi fac apariţia. Aceştia sunt disperaţi şi doresc ca primăria să le ofere ajutor, demolând acele barăci. Dacă Gheorghe Catrinoiu a tolerat existenţa acelor barăci, poate Sorin Gafiţoi este intransigent.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare