Inițializează o căutare

SAMGPL

ÎN MAI PUȚIN DE O LUNĂ Ţeparii care ofereau locuri de muncă în Olanda, trimişi în judecată

La data de 12 octombrie a.c., procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii:

- Cioancă Ştefan, pentru săvârşirea a şase infracţiunii de "înşelăciune" şi şase infracţiuni de "fals în înscrisuri sub semnătură privată", constând în aceea că a indus în eroare şase persoane vătămate, prezentându-se sub o identitate falsă şi întocmind în fals şase contracte de muncă în străinătate, obţinând astfel în urma activităţii infracţionale suma totală de 900 de euro;

- Brădean Mircea, pentru săvârşirea a şase infracţiunii de "înşelăciune", constând în aceea că a indus în eroare şase persoane vătămate cu prilejul încheierii unor contracte de muncă în străinătate, prezentându-se sub o identitate falsă şi obţinând astfel în urma activităţii infracţionale suma totală de 900 de euro.

La data de 13 octombrie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slobozia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor Cioancă Ştefan şi Brădean Mircea pe o durată de 30 de zile.

Cei şase ţepuiţi sunt următorii: Stoica Paul, Vlăduceanu Camelia Mariana, Omer Bilent, Simcea Marin, Simcea Petrică Andrei, Andriş Alexandru.

Luni, 7 noiembrie, ţeparii au fost trimişi în judecată în stare de arest.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare