Inițializează o căutare

SAMGPL

În această toamnă-iarnă, Radu Paros se poartă liberal-democrat

E o vorbă care spune că, pentru a nu trăi degeaba, în viaţă trebuie să le încerci pe toate. Maratonistul politic Radu Paros, fost veşnic perdant al alegerilor locale slobozene şi actual dezamăgit politic, a ales să urmeze întocmai acest sfat, aplicându-l nu la femei, ci în tumultuoasa sa carieră politică.

După ce a fost refuzat de partide precum PSD şi PNL, n-a făcut mare lucru cu PER şi a fost alungat de la conducerea PMP chiar de oamenii pe care i-a adus în partid, Paros încearcă şi cu ALDE – poate o fi aici vreo compatibilitate.

Chiar dacă este încă membru PMP cu acte în regulă, multi-revoluţionarul candidat Paros a fost surprins dând voios din mână în timp ce era filmat de o dronă, toate acestea pentru un spot electoral al celor de la ALDE.

Nu ne putem da seama cum a reuşit fostul PMP-ist să treacă peste divergenţele dintre el şi Ioan Martin şi să-şi zbenguie fericit braţele în spotul electoral al liberal-democraţilor.

Pentru noi, Radu Paros este şi va rămâne o enigmă politică, reuşind cu mare succes să ne surprindă în fiecare campanie electorală, făcându-şi apariţia, de fiecare dată, într-o nouă culoare. Se pare că în sezonul de iarnă 2016 – 2017 se poartă liberal-democraţia. Pentru Paros!

Precizăm faptul că l-am contactat telefonic pe Radu Paros, însă acesta a refuzat să facă vreo declaraţie. Deh, a ţinut minte că l-am catalogat „veşnicul perdant“. Aşa memorie, domnule Paros? La câte statute de partide a trebuit să memoreze până acum...

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare