Inițializează o căutare

SAMGPL

Nici unul dintre cei 36 de candidaţi respinşi la concursul pentru directori de şcoli nu a depus contestaţii

Vineri, 18 noiembrie a.c., au fost afişate rezultatele concursului pentru ocuparea funcţiei de director.

Candidaţii care au considerat că au fost nedreptăţiţi au putut depune, de luni până miercuri, contestaţii la proba interviului – singura probă pe care aceştia o puteau contesta.

În Ialomiţa, din totalul de 132 de candidaţi, 36 dintre aceştia au fost respinşi, iar doi nu s-au prezentat la nici o probă a concursului.

Potrivit inspectorului general şcolar, Luminiţa Barcari, nici una dintre persoanele respinse n-a depus contestaţie pentru proba interviului.

„Nimeni nu a depus contestaţii în judeţul Ialomiţa. Vreau să vă spun că, oricum, s-ar fi rezolvat în alt judeţ, exact pe sistemul examenului de bacalaureat. Spre exemplu, noi primim contestaţii din alt judeţ. Se pare că lumea şi-a asumat punctajul obţinut la interviu şi a considerat că acest concurs s-a desfăşurat într-un mod transparent şi corect”, a declarat Luminiţa Barcari pentru Jurnalul de Ialomița.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare