Inițializează o căutare

SAMGPL

Ieșirea la pensie a inspectorului șef al IJJ Ialomița pare cusută cu ață albă

Zilele trecute, am scris despre faptul că inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, Ionel Mihăiluc, s-a pensionat, urmând să-şi înceteze activitatea din data de 1 decembrie a.c.. 

Când am flat informaţia, am rămas un pic surprinşi, ţinând cont de faptul că acesta avea planuri mari în momentul în care a preluat şefia IJJ Ialomiţa.

Ridicându-ne un imens semn de întrebare, am decis să facem câteva verificări şi am aflat faptul că în perioada antedecembristă, Mihăiluc (foto) a fost ofiţer de contrainformaţii, făcând parte dintr-o divizie a Securităţii Statului, fiind dat afară în timpul revoluţiei din decembrie 89’. După anul 1989, Mihăiluc a fost angajat la trupele MAI ca ofiţer şi se ocupa de instruirea militarilor în termen.

Nu ne putem da seama cum a reuşit Mihăiluc să ajungă inspector şef, când, ţinând cont de trecutul din epoca comunistă, nici nu ar fi trebuit să mai lucreze în acest sistem.

O altă informaţie primită în legătură cu Mihăiluc ne confirmă faptul că decizia de a ieşi la pensie nu este tocmai normală.

Nu demult, am publicat un articol în care vă povesteam despre situaţia din cadrul IJJ, de după moartea lui Stanciu Bogdan, cel care se ocupa de gestiunea jandarmeriei ialomiţene – faptul că lipsesc bunuri şi bani.

În documentele cu privire la asociaţia sportivă a jandarmeriei care dorea să construiască un teren de sport, dar ai cărei bani au dispărut după moartea lui Stanciu Bogdan, se pare că apare şi numele lui Ionel Mihăiluc.

După acel articol, se pare că Mihăiluc ar fi fost chemat la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române. Exact în acel moment, după ce s-a întors de la Bucureşti, Mihăiluc şi-a anunţat subordonaţii că va ieşi la pensie.

Tindem să credem ceea ce ne-au spus sursele noastre, dat fiind faptul că, până acum, informaţiile au avut precizie de chirurg. Adică, au tăiat în carne vie...

Sugerăm procurorilor militari să facă lumină în acest caz.

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare