Inițializează o căutare

SAMGPL

Marian Neacşu: Există şanse că PSD Ialomiţa să obţină 65% dintre voturi şi două mandate de senator

Joi, 10 noiembrie a.c., a avut loc lansarea candidaţilor Partidului Social Democrat din Ialomiţa. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură Municipală din Slobozia.

Vă reamintim care sunt candidaţii PSD Ialomiţa la alegerile parlamentare din 11 decembrie: Senat – Pavel Marian (Slobozia), Petcu Olga (Feteşti), Potor Alexandru Dănuţ (Slobozia), Vişan Valentina Florentina (Dridu), Camera Deputaţilor – Găină Mihăiţă (Slobozia), Pop Andrei (Slobozia), Muşoiu Ştefan (Slobozia), Mitran Elena (Amara), Alexandrescu Dan Octavian (Urziceni), Crunţeanu Daniel Eugeniu (Slobozia).

La eveniment au fost prezenţi candidaţii menţionaţi, secretarul general al PSD şi, totodată, preşedintele PSD Ialomiţa, Marian Neacşu, şi fostul ministru al Justiţiei, Robert Cazanciuc.

„Ne propunem ca, în 4 ani de guvernare, 1 – 1,5 milioane de români să aibă venituri de peste o mie de euro, dincolo de cei care au acum acest venit. Ne propunem ca discrepanţele dintre cei care au şi cei care nu au, să fie din ce în ce mai mici. În momentul acesta, nivelul de sărăcie în ţară este destul de ridicat. În afară de două regiuni de dezvoltare, celelalte sunt în ultimele 20 de regiuni din Europa. Avem ştiinţă despre ce trebuie să facem, avem pârghiile necesare, trebuie să avem şi puterea de a face acest lucru”, a spus Marian Neacşu la începutul evenimentului.

Robert Cazanciuc, invitatul organizaţiei judeţene la conferinţa lansării candidaţilor ar urma, în cazul unei majorităţi parlamentare la nivel naţional, să facă din nou parte din Guvern – cel mai probabil, tot ca ministru al Justiţiei.

„Nu-i uşor să vorbeşti despre justiţie în condiţiile în care sistemul este de-aşa natură încât o parte câştigă şi o parte pierde. Plecăm cu un deficit de încredere de cel puţin 50%. Asta nu înseamnă că nu putem fi atenţi la nevoile reale şi că nu putem găsi soluţii pentru viaţa reală. De-a lungul timpului, au fost foarte mulţi care au vorbit despre justiţie şi au folosit ideea de justiţie în bătălia electorală – ca armă împotriva adversarului politic. Noi am încercat să facem altfel: am încercat să sprijinim cu adevărat independenţa justiţiei, să le dăm judecătorilor şi procurorilor resursele de care aveau nevoie, bugetul, oamenii şi libertatea de a fi cu adevărat independenţi. Dacă acest lucru ne-a reuşit sau nu, rămâne să judecaţi şi dumneavoastră!” a declarat acesta.

Marian Neacşu a mai precizat că există şanse că PSD Ialomiţa să obţină 65% dintre voturile ialomiţenilor, două mandate de senator şi trei de deputaţi.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare