Inițializează o căutare

SAMGPL

Deputata Cristina Pocora, împrumut de 100.000 lei de la un fost secretar de stat

De câte ori are ocazia, Cristina Pocora, prima pe lista PNL Ialomiţa pentru Senat, spune tuturor că este un om simplu, cu venituri decente şi alte lucruri de acest gen, care să o facă să pară mai „accesibilă” din punct de vedere electoral.

Totuşi, tindem s-o credem pe liberală, ţinând cont de faptul că are datorii cumulate de 47.000 euro dintr-un credit ipotecar şi un credit de consum. Aceasta a mai împrumutat şi de la o persoană fizică o sumă de bani destul de consistentă – spunem noi.

Împrumut de 100.000 lei de la un fost secretar de stat

Pocora, actualul deputat PNL de Ialomiţa, a împrumutat o sumă de 105.000 lei de la Bogdan George Jansen, fost preşedinte al Comisiei de Acreditare a Spitalelor, cu rang de secretar de stat. În trecut, Jansen a fost şi manager al Spitalului Clinic Caritas din Bucureşti.

În vara lui 2015, medicul s-a înscris în cursa internă a PNL pentru Primăria Sectorului 3 al Capitalei.

Modestie de mii de euro 

Chiar dacă, după cum vă spuneam, Pocora vrea să-şi menţină o imagine de om simplu, aceasta a menţionat în declaraţia de avere bijuterii în valoare de 5.000 de euro – ca orice om modest şi normal, nu?

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare