Inițializează o căutare

SAMGPL

17 candidaţi la funcţia de director sau director adjunct de şcoală au picat proba scrisă

Miercuri, 12 octombrie a.c., a avut loc concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct ai unităţilor şcolare din judeţul Ialomiţa.

Cadrele didactice au avut la dispoziţie 19 zile pentru a-şi pregăti dosarele de candidaţi şi pentru a se înscrie. În Ialomiţa, 120 de cadre didactice şi-au depus dosarele pentru 138 de funcţii, câţiva dintre candidaţi optând atât pentru postul de director, cât şi pentru cel de director adjunct.

Deşi în judeţul nostru există, în momentul de faţă, 97 de unităţi de învăţământ preuniversitar şi 3 unităţi conexe – Palatul Copiilor, Clubul Sportiv Şcolar şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, iar numărul candidaţilor a fost de 120, tot au mai existat 12 unităţi şcolare pe care nimeni nu a dorit să le conducă.

După ce s-a terminat perioada de înscriere la concursul pentru funcţia de director sau director adjunct, a urmat prima probă a concursului care a constat în evaluarea dosarelor candidaţilor. Astfel, luni, 10 octombrie, pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa au fost publicate listele dosarelor de candidaţi care au fost admişi la concurs şi cei care au fost respinşi. Aşadar, dintre cele 120 de dosare de candidaţi, 14 au fost respinse. În toate cazurile a fost vorba despre diverse acte lipsă de la dosar, comisia respingând dosarele ca fiind incomplete. Într-un singur caz dosarul candidatului a fost respins pentru faptul că nu îndeplinea condiţiile de studii pentru funcţia la care candida.

Joi, 13 octombrie, Inspectoratul Şcolar Ialomiţa a publicat şi rezultatele probei scrise a concursului pentru funcţiile de conducere ale unităţilor şcolare din judeţ. Astfel, dintre toţi candidaţii, 17 au fost respinşi la proba scrisă. Cei 17 respinşi sunt următorii: Anghel Elena, Badea Florica, Bordei Anda Cristina, Bunea Constantin Dorel, Chirchin Roze Mari, Cogean Mihaela, Diancof Mihaela, Dinu Gică, Ganga Nicolae, Elena Georgescu, Grigore Mocăniţă Liliana, Marin Maria, Nicolescu Ana Mirela, Niculae Ileana, Pană Mihaela, Şerban Aurora, Zainea Manuela Cornelia. Acestora li se mai adaugă doi candidaţi care nu s-au mai prezentat la concurs: Constantin Cornelia, Jipescu Daniela.

Cătălin Frangulea


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare