Inițializează o căutare

SAMGPL

14 candidaţi la funcţia de director sau director adjunct de şcoală, respinşi pentru dosare incomplete

Săptămâna aceasta începe concursul pentru posturile de director şi director adjunct în cadrul unităţilor de învăţământ. Proba scrisă va avea loc miercuri, 12 octombrie a.c..

Cadrele didactice interesate de funcţiile de conducere au avut la dispoziţie 19 zile pentru a se înscrie, de pe data de 13 septembrie a.c. până pe data de 2 octombrie a.c..

La nivelul judeţului nostru, 120 de cadre didactice şi-au depus dosarele pentru 138 de funcţii, câţiva dintre candidaţi optând atât pentru postul de director, cât şi pentru cel de director adjunct. În momentul de faţă, în Ialomiţa, există 97 de unităţi de învăţământ preuniversitar şi 3 unităţi conexe – Palatul Copiilor, Clubul Sportiv Şcolar şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională.

De asemenea, există 12 unităţi de învăţământ pentru care nu s-a înscris nici un candidat la nici una dintre cele două funcţii de conducere – director şi director adjunct. Este vorba despre Clubul Sportiv Şcolar, trei licee – Liceul de Arte „Ionel Perlea”, Grupul Şcolar „Mihai Eminescu” şi Liceul Tehnologic Special „Ion Teodorescu” Slobozia – şi şcolile din Bucu, Bărcăneşti, Munteni Buzău, Cocora, Giurgeni, Vlădeni, Sărăţeni şi Bueşti.

Luni, 10 octombrie, pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa au fost publicate listele dosarelor de candidaţi care au fost admişi la concurs şi cei care au fost respinşi. Aşadar, dintre cele 120 de dosare de candidaţi, 14 au fost respinse. În toate cazurile a fost vorba despre diverse acte lipsă de la dosar, comisia respingând dosarele ca fiind incomplete. Într-un singur caz dosarul candidatului a fost respins pentru faptul că nu îndeplinea condiţiile de studii pentru funcţia la care candida.

Cătălin Frangulea


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare