Inițializează o căutare

SAMGPL

Fostul primar Adrian Mocioniu, prădat pentru a doua oară de hoți

De când a pierdut mandatul de primar al municipiului Slobozia, lui Adrian Mocioniu nu îi merge bine pe nici un plan, nici personal, nici profesional. Pentru că ne putem referi doar la partea profesională a vieţii lui Mocioniu, să adăugăm că nici în plan politic nu îi merge foarte bine. La un moment dat a fost opţiunea PSD Slobozia pentru candidatura la funcţia de primar, dar a fost scos din schemă din cauza faptului că, în continuare, Mocioniu este văzut în cadrul partidului ca fiind unul dintre trădători. O mare parte dintre pesediştii slobozeni nu au uitat că Potor a pierdut funcţia de primar şi pentru că Mocioniu a scindat electoratul social-democrat candidând din partea Pro România. Şi pentru nu a candida ca independent la alegerile de anul acesta, tot la funcţia de primar, PSD-ul l-a momit cu locul 4 pe lista de consilieri locali şi cu funcţia de administrator public dacă Potor va câştiga Primăria Slobozia. Dar, ce nu ştie Mocioniu şi are ocazia acum să afle, este că rana provocată pesediştilor nu s-a închis, astfel că îi pregătesc cea mai mare ţeapă. Chiar dacă Potor va câştiga alegerile, funcţia de administrator public a mai fost promisă unui membru de vază al PSD Slobozia, iar lui Mocioniu îi vor arăta uşa. Pentru că Mocioniu nici până în prezent nu şi-a dat seama că la un moment dat a fost soluţia PSD pentru Primăria Slobozia nu pentru că era el candidatul ideal. Ba din contră! La acel moment sondajele îl dădeau favorit clar pe Soare, iar PSD avea nevoie de un pion al cărui eşec în alegeri să nu-i afecteze pe cei din conducere. Cum Potor este asociat în afaceri cu Ştefan Ţintă, iar acesta din urmă este cumătrul lui Marian Pavel, logic că nu voiau să-l expună pe cel care le este partener de afaceri. Dar, cum Mocioniu este cantitate neglijabilă în plan personal pentru liderii PSD, era mielul ideal de sacrificat.


Revenind la partea profesională a fostului primar, recent, cabinetul acestui de medic veterinar a fost spart de hoţi pentru a doua oară. Prima dată a fost spart anul trecut în seara zilei de 7 iulie şi a fost o chestie foarte ciudată. Hoţii i-au furat doar nişte documente şi o ştampilă de medic veterinar. A doua oară când hoţii au intrat în cabinetul lui Mocioniu a fost joi, 25 aprilie a.c.. Infractorii nu au găsit mare lucru în casieria fostului edil, doar vreo 300 de lei. Cert este că hoţii au revenit pentru că în cabinetul firmei lui Mocioniu se poate intra ca în brânză cu doar o şurubelniţă. Până în prezent acesta nu şi-a permis un sistem de alarmă, doar un sistem de supraveghere. Se pare că de data asta a înţeles că e groasă treaba şi a anunţat Poliţia Municipiului Slobozia. Criminaliştii au venit şi au făcut cercetare la faţa locului, spre deosebire de prima spargere când Mocioniu nu a dorit să anunţe incidentul.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare