Inițializează o căutare

SAMGPL

Şoşocuţa de Slobozia a pierit politic pe limba ei! Rodica Boancă, demisie cu scandal din AUR

Şoşocuţa de Slobozia, alias colerica Rodica Boancă, mai cunoscută după porecla pe care i-am pus-o, a început să culeagă ce a semănat. Luni, 12 iunie a.c., Şoşocuţa şi-a dat demisia din AUR înainte de a fi exclusă de conducerea centrală a partidului. Anterior, Boancă pierduse susţinerea partidului în fruntea Comisiei de Abuzuri a Senatului, fiind primul semnal care i s-a dat că este pe tobogan. După acest moment, Şoşocuţa a încercat să se replieze pozând în membrul de partid docil, resemnat că a pierdut o funcţie. Dar, cum năravul din fire nu are lecuire, după mini-vacanţa de Rusalii, Boancă a început să-şi atace colegii de partid şi mai înverşunată, şi mai mizerabil. Pe unii i-a atacat pe grupurile interne de whatsapp ale partidului, pe alţii la vedere, pe reţelele de socializare şi chiar la tv.




De câteva ori i-am spus Rodicăi Boancă, senator HAUR de Ialomiţa, că gura mare nu este semn de inteligenţă. Bineînţeles, nu a priceput nimic, a făcut gura şi mai mare şi chiar a aruncat cu lături în stânga şi în dreapta. Deh, fiecare aruncă doar ce are în suflet.

Primul vizat de un comunicat de presă de-al Şoşocuţei a fost Marius Lulea, unul dintre fondatorii AUR, care şi-ar trimite „angajaţii în judeţe să racoleze tot felul de oameni trecuţi prin politica locală“. Este vorba despre noii lideri ai organizaţiei AUR Ialomiţa, Cătălin Gheorghe şi Silviu Oancea, „care caută traseişti politici sau oameni care au avut diferite funcţii politice“! Boancă îi acuză pe cei doi că promit funcţii în partid contra unor sponsorizări, bineînţeles, fără probe şi mai ales fără exemple concrete, doar aiureli izvorâte din răutate şi prostie.

Delirul aşa-zisei senatoare de Ialomiţa continuă în comunicatul de presă de pe noua sa pagină de facebook cu acuzaţia că „Lulea a format la nivelul conducerii partidului un SRL unde contabilul este angajatul lui, iar alţii, precum Mihai Enache, preşedintele Juriului de Onoare, este împrumutat la dnul Lulea, prin fratele lui, 55,000 de mii de lei, în timp ce unii, angajati prin firme de IT controlate de el, fură identităţile politicienilor AUR, respectiv paginile de Facebook“.

Următorul vizat de lăturile Şoşocuţei a fost secretarul general al partidului, Titus Păunescu, deputat de Ialomiţa. Acesta are vina „că stătea doar în birourile şefilor de la PSD şi PNL Ialomiţa şi nu numai. Titus Păunescu este prieten cu Marian Neacşu, secretarul general al Guvernului, omul lui Ciolacu, printre alţii“! Deci, maimuţăreala Şoşocuţei este mai importantă decât dialogul civilizat, transpartinic…

La un moment dat, în Rodicuţa se umflase aşa de tare tărâţa că i-a public lui George Simion să aleagă între prim-vicepreşedintele partidului, Marius Lulea, şi o nulitate politică în prag de implozie, adică ea. Bineînţeles, răspunsul lui Simion a fost o ultimă avertizare, să-şi ţină gura (dar, tot nu a putut, imediat povestind tot pe facekook) şi retragerea sprijinului politic pentru funcţia de preşedinte al Comisiei de Abuzuri a Senatului.

Cum nici Titus Păunescu, fost secretarul general al partidului, nu putea rămâne imun la mojiciile Şoşocuţei, i-a trimis la rândul său o adresă în care o anunţă că s-a desemnat prematur şi singură ca şi candidat la funcţia de primar al municipiului Slobozia. În traducere liberă pentru cap-pătrat, nici candidat de primar nu poate rămâne.

În concluzie, Rodicuţo, cred că ştii ce mică ai început să fii!


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare