Inițializează o căutare

SAMGPL

La Slobozia încep sâmbătă meciurile turneului Cristiana Malama

80 dintre cei mai talentaţi mici tenismeni ai României şi-au dat întâlnire la Slobozia pentru trei zile de tenis spectacol, în cadrul ediţiei a doua a Turneului Cristiana Malama.

Competiţia, organizată de Fundaţia Malama Cristiana-Cosmina în parteneriat cu Tenis Con Slobozia, a fost înscrisă în calendarul oficial al Federaţiei Române de Tenis, ceea ce înseamnă că punctele puse în joc vor conta pentru întocmirea clasamentului naţional al FRT. 


Pe lângă punctele cuvenite celor mai buni dintre participanţi, organizatorii au pregătit premii sub formă de vouchere, a căror valoare depăşeşte 4000 de euro.

La acestea se vor adăuga premii speciale şi posibilitatea participării la o tombolă dotată cu numeroase premii constând în materiale sportive. În plus, sportivii care vor concura vor avea, pe durata întregului turneu de la Slobozia, acces în Player's Lounge, locul special care le este rezervat pentru momentele de relaxare de dinainte şi imediat următoare partidelor şi vor primi din partea organizatorilor şi kit-uri de concurs care conţin tricouri, şepci şi prosoape.

La fel ca şi ediţia inaugurală a turneului, cea din 2023 este programată să se desfăşoare în perioada 20-23 mai, fiind rezervată juniorilor şi junioarelor de 10 -12 ani, pe zgura de pe terenurile bazei Tenis Con urmând să se dispute atât meciuri de simplu cât şi de dublu.

Practic, condiţiile de desfăşurare ale turneului Malama Cosmina-Cristiana sunt foarte aproape de exigenţele unui turneu internaţional, deşi sunt aplicate unei competiţii de rang naţional.

Pentru Camelia Malama, preşedintele fundaţiei care organizează turneul de la Slobozia, urmează o reeditare a succesului de care s-a bucurat ediţia inaugurală: „Ne dorim ca turneul de anul acesta, cele 4 zile de competiţie care urmează, să fie o reeditare de succes a evenimentului de anul trecut. Sunt sigură că ne aşteaptă schimburi de mingi spectaculoase şi o atmosferă pe care iubitorii tenisului o regăsesc, de obicei, la marile turnee din circuitul internaţional. Suntem cu toţii nerăbdători să întâlnim copii plini de talent şi energie, dornici să performeze într-un sport care a dat, de-a lungul anilor, campioni intraţi în legendă. Am susţinut şi vom continua să susţinem excelenţa în tenis...“, ne-a declarat Camelia Malama în prefaţa la turneu.

Gazdele de la Slobozia îşi doresc permanentizată iniţiativa turneului de la sfârşit de mai, cu atât mai mult cu cât cei care fac parte din echipa de organizare sunt bucuroşi să promoveze tenisul şi să-i poată susţine pe cei mai tineri practicanţi ai sportului alb la începutul drumului către marea performanţă.

Turneul Cristiana Malama este susţinut cu ajutorul partenerilor oficiali: Expomob, Sarapac Impex SRL, Tehnoplant Farm LGR SRL, JC Dent, Orion, Malama Medical Center SRL, Lico Solution SRL, Azuga, Tenis Con Slobozia şi a sponsorilor Hotel Restaurant Select, Cow Genetics SRL, Maria Grup Distribution SRL, Geoterra Instal SRL, Peisagistica Prest Construct SRL, Denval Auto SRL, Şcoala de Şoferi M&M Drivers, Mobila SA şi Maltex SRL.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare