Inițializează o căutare

SAMGPL

Adriana Stroe a preluat managementul Spitalului Orășenesc Țăndărei

Săptămâna a început cu surprize la Ţăndărei, unde postul de manager a fost preluat cu caracter temporar de avocatul şi biochimistul Adriana Stroe.

Schimbarea managerului Mariei Constantin s-a produs în urma unei dispoziţii a primarului Cristian Roman, după expirarea perioadei în care fostul manager ar fi putut solicita cu încă 6 luni prelungirea contractului de management.



În ceea ce o priveşte pe Adriana Stroe, principalul argument în favoarea numirii acesteia, cu titlu provizoriu, până la anunţarea rezultatelor viitorului concurs, pare să fi fost pregătirea profesională, dublată de faptul că a lucrat în cadrul unităţii medicale, înainte de intrarea, în urmă cu mai bine de 18 ani, în Baroul Ialomiţa.

Noul manager al Spitalului Orăşenesc Ţăndărei ne-a precizat că numirea ca manager nu e altceva decât o reîntoarcere în spitalul în care s-a născut: „Am luat contact cu spitalul în 1984, după absolvirea cursurilor Liceului Sanitar din Brăila. Am lucrat ca asistent medical în cadrul tuturor secţiilor din cadrul spitalului, iar după absolvirea cursurilor Facultăţii de Biochimie a Universităţii Bucureşti am revenit, în 1993, ca biochimist în cadrul unităţii medicale“, şi-a rezumat Adriana Stroe parcursul profesional.

În completarea celor de mai sus, ar mai fi de menţionat faptul că noul manager al Spitalului Orăşenesc Ţăndărei a absolvit şi cursurile Facultăţii de Drept, iar din 2004 este membru cu drepturi depline în Baroul Ialomiţa. Un atu în plus pentru un mandat, fie el şi interimar, fără sincope sau surprize neplăcute.

În ceea ce priveşte priorităţile momentului pentru Adriana Stroe, noul manager ne-a precizat că speră să treacă rapid peste perioada de acomodare cu personalul şi problemele curente de la nivelul spitalului: „În mod cert, e o diferenţă mare între a lua contact cu oamenii şi problemele de la nivelul spitalului şi a înţelege şi a-ţi însuşi problemele respective. Sigur că mă preocupă în mod direct asigurarea continuităţii serviciilor medicale pe care le prestează în mod obişnuit spitalul nostru, inclusiv asigurarea resursei umane necesare funcţionării la cele mai înalte standarde de calitate“, ne-a mai declarat Adriana Stroe.

Perioada este cu atât mai provocatoare cu cât se manifestă în multe unităţi medicale fenomenul fluctuaţiei de personal. Cel puţin pentru moment, nu afectează schema de personal a spitalului din Ţăndărei: „Suntem atenţi la fenomen, dar, în acest moment, funcţionăm cu schemă completă de personal, atât din punctul de vedere al medicilor specialişti, cât şi al cadrelor medii şi personalului auxiliar“, a conchis Adriana Stroe.

Pe de altă parte e de menţionat faptul că oficialii unităţii medicale au făcut publică încă din luna noiembrie intenţia de a angaja un număr de 9 medici, în perspectiva finalizării lucrărilor la viitorul Ambulatoriu al Spitalului Orăşenesc Ţăndărei.

Robert-Viorel Dincă


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare