Inițializează o căutare

SAMGPL

Medicul slobozean Kovacs Emerich, prins drogat la volan

Potrivit presei locale din Călăraşi, marţi, 1 noiembrie a.c., în urma unui control în trafic, Kovacs Emerich, medic specialist Anestezie şi Terapie Intensivă - şeful Secţiei ATI la spitalul Judeţean Călăraşi, a fost prins conducând maşina sub influenţa drogurilor. În urma testării cu aparatul DrugTest, şoferul a ieşit pozitiv la canabis. Ulterior, IPJ Călăraşi a confirmat că la data de 01 noiembrie a.c., în jurul orei 16.50, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au depistat pe strada Flacăra, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, pozitiv la THC-5 (cannabis).


 Nici nu se întunecase afară când Emerich Kovacs, şeful secţiei de Terapie Intensivă din Călăraşi, a fost prins drogat la volan de agenţii de la rutieră. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum maşina de poliţie îl urmăreşte în trafic. Medicul abia ieşise din tură şi se îndrepta cel mai probabil spre casă. Nu a apucat să ajungă prea departe, însă. Poliţiştii l-au interceptat şi oprit pe o stradă din apropierea spitalului.

Imediat a fost testat cu aparatul drugtest şi a ieşit pozitiv la cannabis. Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge şi urină.

Mai exact, doctorul s-a întors chiar la spitalul la care lucrează, unde colegii de la camera de gardă i-au luat probe. Potrivit unor surse, medicul ar fi ieşit pozitiv şi la alte substanţe nu doar marihuana: canabis, amfetamină şi un anestezic numit „praful îngerilor''. Mai mult, în maşina lui ar fi fost găsită o seringă, având o substanţă necunoscută.

Slobozeanul Kovacs Emerich, şeful secţiei Terapie Intensivă, este singurul anestezist al Spitalului Judeţean din judeţul Călăraşi, iar această problemă penală pe care şi-a creat-o, că a fost prins drogat la volan, îi va afecta activitatea şi mai mult. Potrivit presei centrale care a preluat subiectul cu slobozeanul Kovacs Emerich, specialiştii trag un semnal de alarmă că ar fi o practică printre anestezişti să recurgă la stimulente interzise pentru a face faţă presiunii şi turelor lungi. Emerich Kovacs este medic specialist ATI la Spitalul din Călăraşi din anul 2017.



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare