Inițializează o căutare

SAMGPL

PSD, PRO România și PNL s-au duelat și în Săptămâna Europeană a Sportului

Timp de două zile, gazonul de pe stadionul 1 Mai din Slobozia nu a mai fost călcat în picioare, la propriu, de fotbaliştii Unirii Slobozia, principalii chiriaşi ai arenei, ci de amatorii de la PSD, PNL şi Pro România.

Miercuri după-amiază au avut loc primele două meciuri de fotbal, care au opus selecţionata social-democraţilor celei a colegilor de alianţă locală de la PNL.


 În ciuda faptului că Ştefan Muşoiu, preşedintele executiv al PSD Ialomiţa, consideră irelevant scorul final al confruntării, îl vom consemna totuşi, pentru acurateţea informaţiei: 6-4 pentru „roşii“. Victoria care a echivalat cu primul pas al echipei PSD către finala de joi a fost obţinută în ciuda faptului că în lotul liberalilor au fost incluşi, pe lângă coordonatorul de joc Dragoş Soare, şi subprefectul Gheorghe Babagianu, dar şi Gigi Manea, viceprimarul de Slobozia, responsabil, printre altele, cu activitatea sportivă, şi Gabriel Olteniceanu - administratorul public al municipiului-reşedinţă de judeţ. Celor patru li s-au alăturat în teren primarii Marin Vasile Bobocel (Borduşani), Ion Creţu (Alexeni), Gabriel Stoica (Sălcioara), Ionuţ Grecea (Borăneşti) şi Cornel Mihu (Balaciu), viceprimarii Marian Boşneag (Borăneşti) şi Anton Toma (Coşereni) şi Florin Andrei (Sineşti).

Echipa galbenă a fost completată de consilierii judeţeni Valentin Cristea şi George Constantin, dar şi de o parte a membrilor echipei tineretului naţional-liberal.

A lipsit în schimb - probabil pentru că nu s-a jucat pe goluri în buget - Vasile Câmpulungeanu, primarul liberal al comunei Ciochina

În echipa învingătorilor din primul meci al trilateralului s-au remarcat, pe lângă Ştefan Muşoiu, portarul Octavian Ianc, Marius Ştef - colegul de grup al goalkeeper-ului, Nicolae Radu - primarul comunei Bărcăneşti, Nicolae Profir - viceprimarul de Colelia, Ionuţ Dumitraşcu - şeful de cabinet al prefectului Constantin Marin şi mai mulţi consilieri locali din judeţ. Prezent la teren, alături de colegii de partid, a fost şi Gabriel Muşat, viceprimarul PSD al Sloboziei

„Nu am jucat pentru scor, am jucat pentru mişcare, pentru sănătate şi o mai bună colaborare între noi pentru proiecte care vizează mai binele comunităţilor din care venim. Am căzut de acord cu ideea că sportul a fost mereu unul dintre cei mai buni ambasadori ai României peste graniţe şi că merită să îi fim şi noi promotori“, ne-a declarat Ştefan Muşoiu.

De remarcat şi faptul că selecţionata PSD a câştigarea calificarea în finala jucată joi, după închiderea ediţiei Jurnalului de Ialomiţa, în urma egalului, 2-2, obţinut în meciul demonstrativ contra echipei Pro România. Pentru selecţionata Pro au marcat consilierii locali Adrian Mocioniu şi Ştefan Sofronescu. Pentru meciul de joi după-amiază contra PNL, acestora le-au venit întăriri de la Urziceni, Amara şi Feteşti, întruchipate de consilierii locali Valentin Moraru şi Adrian Peiu, respectiv viceprimarul Ştefan Stoian.

Cristian Filip


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare