Inițializează o căutare

SAMGPL

Marius Câmpean, noul director al Centrului Medico-Social de la Fierbinți

Ieşirea la pensie a lui Daniel Teodorescu, titularul postului de director al unităţii de îngrijire de la Fierbinţi-Târg i-a oferit lui Marian Pavel, preşedintele Consiliului Judeţean, prilejul de a-şi folosi, încă o dată, prerogativele. De astă dată, pentru a-l numi în funcţie, cu caracter interimar, ce-i drept, pe Marius-Alin Câmpean, fostul viceprimar al oraşului Fierbinţi. Pentru cunoscători, Marius Câmpean a fost devenit primar interimar după suspendarea din funcţie a colegului său de partid, Iusein Iuksel, şi viceprimar în mandatul obţinut în urma alegerilor locale din 2017 de către liberalul Dobre Pârvu. De altfel, Câmpean a fost depăşit în mod surprinzător de candidatul USR la un tur de scrutin în care părea favorit.


 Intrat într-un veritabil con de umbră după ieşirea de pe scena politicii fierbinţene, Câmpean şi-a păstrat calitatea de membru PSD, astfel că nu a mai mirat pe nimeni faptul că a fost reactivat recent.

Practic, prin dispoziţia semnată la data de 21 septembrie de către preşedintele Consiliului Judeţean, lui Marius Câmpean i se oferă posibilitatea de a-şi demonstra calităţile de bun administrator. În documentul emis de Cabinetul 1 al Consiliului Judeţean se precizează că numirea lui Câmpean este consecinţa alei dispoziţii a preşedintelui CJI, emisă la data de 8 septembrie, prin care se legifera încetarea raporturilor de muncă dintre administraţia judeţeană şi Daniel Teodorescu, urmare a îndeplinirii cumulative a condiţiilor de vârstă standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.

Marius Câmpean şi-a preluat noile atribuţii la data de 22 septembrie şi va rămâne în funcţie cel mult 6 luni. Timp în care, conform legislaţiei în vigoare, este obligatorie organizarea concursului în vederea ocupării funcţiei de director al Centrului de Asistenţă Medico-Socială de la Fierbinţi-Târg.

În ceea ce priveşte drumul parcurs de fostul viceprimar către noua funcţie de conducere, acesta pare să fi fost rezultatul unor „studii de piaţă“ făcute de oficialii CJI la Fierbinţi-Târg. Studii în urma cărora au fost identificaţi un medic şi un contabil care au declinat oferta, acceptată de psihologul Câmpean.

Despre măsura în care va face faţă noii misiuni, noul director al Centrului de Asistenţă Medico-Socială afirmă că se bazează inclusiv pe experienţa dobândită în perioada în care a fost activ în administraţia publică locală de la Fierbinţi-Târg: „E drept că urmează o perioadă de recunoaştere, de acomodare, de pus la punct cu toate demersurile pe care trebuie să le întreprind în noua postură. Nu pot să vă spun ce a contat în decizia domnului preşedinte de a mă numi, dar, cu siguranţă, experienţa de viceprimar şi primar interimar mă ajută. Trebuie doar să mă pun la punct cu regulamentul de funcţionare al instituţiei“, a fost prima declaraţie a lui Marius Câmpean în noua calitate.

Interesant de remarcat este, fie şi pentru statistică, faptul că în centrul de la Fierbinţi-Târg sunt găzduite în prezent 32 de persoane, în condiţiile în care acesta funcţionează cu 27 de angajaţi din 28, cât prevede organigrama aprobată prin hotărâre a Consiliului Judeţean Ialomiţa.

Robert-Viorel Dincă


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare