Inițializează o căutare

SAMGPL

4 note de 10 la proba de interviu din cadrul concursului organizat de Inspectoratul Şcolar

La sfârşitul săptămânii trecute, Inspectoratul Şcolar Judeţean Ialomiţa a făcut publice rezultatele probei de interviu din cadrul concursului la finalul căruia se aşteaptă ca, practic, toate şcolile din judeţ să aibă directori şi directori adjuncţi în funcţie.


 Lista candidaţilor înscrişi pentru sesiunea iunie-octombrie a cuprins 8 poziţii pentru tot atâtea posturi de directori rămase neocupate în urma precedentelor concursuri. Este vorba despre posturile de directori ai şcolilor gimnaziale din Sărăţeni, Sudiţi, Platoneşti, Colelia, Săveni şi Gura Ialomiţei, pentru care au aplicat câte un candidat pentru fiecare dintre posturile de directori ai şcolilor respective.

În cadrul sesiunii curente au fost scoase la concurs de Ministerul Educaţiei prin intermediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa şi posturile de directori ai grădiniţelor cu program prelungit Voinicelul din Slobozia şi Albă ca Zăpada din Feteşti.

În urma evaluării prestaţiilor din cadrul probei de interviu, candidaţii la posturile de directori ai şcolilor gimnaziale de la Sudiţi, Platoneşti şi Colelia au primit nota maximă din partea comisiei de examinare, la fel ca şi viitorul titular al postului de director al grădiniţei cu program prelungit Voinicelul din Slobozia.

Candidatul unic pentru funcţia de director al şcolii gimnaziale Sudiţi a fost notat cu 9,80, aceeaşi notă obţinută şi de viitorul director al GPP Albă ca Zăpada din Feteşti, în timp ce Melania Mihaela Petre a fost notată cu 9.30 în tentativa de a se stabili pe termen lung în postul de conducere de la nivelul Şcolii Gimnaziale Constantin Gurgu de la Gura Ialomiţei.

Cea mai mică notă din actuala sesiune de interviuri inclusă în cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de conducere din învăţământul preuniversitar ialomiţean a fost obţinută de candidatul la postul de conducere de la Şcoala Gimnazială Sărăţeni. Acesta a fost notat cu 8 la finalul interviului ale cărui rezultate au fost publicate pe 23 septembrie.

La proba scrisă, ale cărei rezultate finale au fost făcute publice pe 8 septembrie fuseseră înscrişi 16 candidaţi, dintre care 4 au renunţat să se mai prezinte şi tot atâţia au fost respinşi în urma corectării lucrărilor.

Pesed-izda de la Săveni se întoarce la locul faptei

Pocnitoarea PSD-ului de la Săveni, aspirantă la toate funcţiile cu ştaif din administraţia judeţului, se întoarce la locul faptei. Adică, în fruntea şcolii pe care a început s-o delapideze încă din primul mandat de director. După ce a stat pe bară o vreme (fiind obişnuită cu cea de striptease din Italia la care a lucrat, în tinereţe), pesed-izda a zis bogdaproste după a patra încercare de a obţine funcţia de director. Mulţi care au bifat-o încă mai râd după aflarea veştii că Mermeleaua predă lecţii de moralitate…

Cristian Filip


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare