Inițializează o căutare

SAMGPL

Șarpele de pe ușa senatoarei HAUR, pus de o fostă elevă, nu de mafie

La mai bine de un an de la momentul inflamării ganglionilor senatorului HAUR de Ialomiţa, misterul şarpelui agăţat de uşa cabinetului parlamentar de la Slobozia a „transpirat“. Practic, momentul a fost provocat de o elevă de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“, care, din „simpatie“ pentru cadrul didactic ajuns în Parlamentul României, i-a făcut o surpriză.

Gestul nu ar fi fost premeditat, fiind rezultatul unei plimbări făcută de eleva de clasa a zecea în pădurea Peri. De acolo s-a întors cu reptila pe care, în drumul spre casă, s-a gândit să i-o lase amintire fostului său dascăl.


 Gest copilăresc? Cu siguranţă! Doar că reacţia Rodicăi Boancă, pusă acum „în oglindă“ cu sursa gestului şi motivaţia acestuia, pare cu atât mai ridicolă.

La momentul respectiv, după cum am consemnat şi în ediţiile noastre de la momentul respectiv, Şoşocuţa de Slobozia a ţipat „ca din gură de şarpe“ şi a precizat că, în opinia sa, atacul este provocat de modul în care a înţeles să se lupte pe frontul politichiei româneşti: „Deranjează foarte tare că merg în judeţ, că mă interesez de oameni, despre cum sunt realizate promisiunile din campanie. Biroul meu este pe stradă, printre oamenii judeţului meu care au crezut în AUR!“ a răbufnit Boancă, al cărei zăduf online a fost alimentat, la vremea respectivă, şi de conducerea centrală a Alianţei pentru Unitatea Românilor.

Gestul adolescentei Ana era catalogat de către AUR-işti nici mai mult nici mai puţin decât un... atac mafiot: „ AUR deranjează mafia din judeţe fiindcă suntem alături de români. Ameninţări de tip mafiot aseară în Ialomiţa, unde persoane neidentificate au legat un şarpe de uşa cabinetului parlamentar al colegei noastre - senator Rodica Boancă“, anunţa conducerea centrală a Alianţei.

La momentul respectiv s-au făcut speculaţii în legătură cu vizita pe care senatorul i-o făcuse lui Gheorghe Mustăţea, primarul comunei Perieţi, cu scopul de a verifica modul în care au fost alocaţi banii pentru unităţile de învăţământ din comună. Însă, Şoşocuţa ne-a precizat atunci că discuţia cu edilul a fost una cât se poate de amicală şi că exclude posibilitatea ca gestul să fi fost comis de Mustăţea sau vreunul dintre apropiaţii acestuia.

Din informaţiile de care dispunem, tânăra care în viziunea senatorului Boancă ar fi emisarul „grupurilor mafiote care controlează Ialomiţa“, ar fi fost identificată pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi care „acoperă“ zona respectivă.

„Puneţi naibii mâna la muncă, neterminaţilor. Degeaba ne invidiaţi, degeaba faceţi gesturi din astea golăneşti. Nu ne veţi opri!“, le transmitea Şoşocuţa „mafioţilor“ la scurt timp după revenirea din şocul provocat de descoperirea şarpelui atârnat de clanţa uşii cabinetului său parlamentar.

Singura consecinţă directă a gestului Anei, o tânără exponentă a generaţiei sale, care printre altele practică şi voluntariatul în cadrul Societăţii Române de Cruce Roşie Ialomiţa, a fost o amendă de 500 de lei pe care poliţiştii i-au aplicat-o unuia dintre părinţi.

Cristian Filip


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare