Inițializează o căutare

SAMGPL

Oaia neagră a jandarmilor feteșteni are program de gravidă

Evident, după ce aţi citit titlul, vă întrebaţi cine este oaia neagră a Detaşamentului 3 de Jandarmi Feteşti, dilema fiind că sunt prea mulţi subofiţeri care calcă pe bec. Ei bine, oiţa de azi este Cojocaru Dan, comandant de grupă la Plutonul Pază Obiective. Fratele fostului lt. colonel din cadrul IJJ Ialomiţa a intrat în vizorul nostru acum vreo 10 ani când a furnizat date şi informaţii unor interlopi din Constanţa. După acest incident de securitate, Cojocaru Dan nu a fost sancţionat şi nici nu a fost cercetat penal, având relaţii tari pe două paliere. Evident, relaţia de rudenie de la vârful IJJ, dar şi prietenia cu procurorul militar Coteanu Nicolae au acţionat ca un scut pentru Cojocaru Dan care a tot fost scăpat de sancţiuni. Iar atât de mult a fost protejat acest subofiţer Cojocaru, că nu mai ştie nici ce funcţie are, nici ce atribuţii îi revin. A ajuns să facă ce vrea, sfidându-şi şefii şi mai ales colegii. Aproape zilnic, aşa-zisul comandant de grupă la Plutonul Pază Obiective poate fi văzut la un magazin mixt din Zona Trezoreriei Feteşti vis a vis de Parcul Catedralei. Acolo l-am văzut şi noi în data de 17 mai a.c., ora 07.30, alături de un coleg cu care şi-a băut liniştit cafeaua timp de două ore. Numai că în acel interval orar (7.30-9.30) trebuia să descarce muniţia şi armamentul subofiţerilor care ieşeau din serviciul de pază. Celălalt subofiţer, colegul de cafea şi de bârfă al lui Cojocaru, trebuia să dubleze paza la un obiectiv, dar îi ţinea companie şefului. Adică, era un fel de damă de companie. Şi mai interesant este faptul că în evidenţele Detaşamentului 3 de Jandarmi Feteşti, în zilele de week-end 10, 16, 17, 22, 23, 24, 30 aprilie şi 07, 08 mai anul curent, Cojocaru figurează în serviciu cu câte 6 ore. În realitate, la serviciu a stat doar câte 3 ore, iar în restul timpului a schimbat cafenelele din oraş. Din păcate, şeful Detaşamentului 3 de Jandarmi Feteşti, Chiţoi Dănuţ este cam slăbuţ. Adică, nici măcar nu-l verifică, nu mai spunem despre aplicarea unei sancţiuni. Deh, şi Chiţoi se dă zmeu cu toţi ceilalţi subofiţeri, mai puţin cu acest Cojocaru. Şi tot din păcate, Chiţoi copiază modelul de management implementat de şeful IJJ Ialomiţa, Costel Dobre, care are „ouă“ precum au femeile menstruaţie: doar 3 zile pe lună.


Vom aştepta câteva zile după publicarea acestui articol, şi dacă prin sursele noastre nu aflăm că Dan Cojocaru face obiectul unei cercetări pentru programul de gravidă (poate fi lejer dovedit), promitem să le facem noi sesizare şi lui Chiţoi (cu un singur .oi), şi lui Dobre Costel, şef model.

Până în prezent, Dobre s-a dat extrem de intransigent cu mai toţi subofiţerii de la Feteşti care au călcat pe bec. Uneori, a exagerat cu sancţiunile din dorinţa de a da exemplu. Acum, cu gravida de Cojocaru ne poate demonstra că are sau nu are „oo“. Îi dorim succes în cercetarea lui Dan Cojocaru.

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare