Inițializează o căutare

SAMGPL

Numărul aspiranților la șefia CJAS Ialomița a ajuns la trei


Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a făcut publică săptămâna trecută lista cu codurile dosarelor depuse de cei care îşi doresc funcţia de preşedinte-director general a nu mai puţin de 17 case judeţene plus cea a Municipiului Bucureşti şi cea a Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti.

După ce la precedentele încercări, Ionel Gae şi Vasile Zamfir au ratat şansa de a ocupa postul ocupat în prezent de către economistul Mihai Geantă, de astă dată concurenţa a fost în creştere. În sensul că primilor doi li s-a alăturat un al treilea aspirant la funcţia de PDG al CJAS Ialomiţa.

Din informaţiile de care dispunem în acest moment ar fi vorba despre economistul Denisa Ileana Ioniţă, directorul executiv adjunct al DSP Ialomiţa. Anterior, Ioniţă a renunţat în ultima clipă să se înscrie la concursul organizat în perioada 16-23 iunie. La fel ca şi Ionel Gae, ex-vicepreşedintele CJI, care a făcut cea de-a doua încercare, după ce la concursul din luna mai a reuşit să obţină doar 26,50 puncte din minimul de 70 necesare la proba scrisă pentru a putea susţine interviul.

În ceea ce-l priveşte pe Vasile Zamfir, juristul Spitalului Judeţean de Urgenţă a obţinut, la concursul din iunie, 45 de puncte, şi ele insuficiente pentru a trece pragul spre proba scrisă a concursului.

Mihai Geantă a rămas, şi de astă dată, neclintit în decizia de a nu se mai înscrie la concurs şi ne-a declarat, mai în glumă, mai în serios, că „după ce a participat la zece olimpiade consideră că e momentul să lase locul şi altor concurenţi mai tineri şi mai bine pregătiţi”.

Decizia organizării sesiunii din iulie a concursului este oarecum surprinzătoare. După afişarea rezultatelor din iunie, conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a lăsat să se înţeleagă că o nouă încercare de completare a posturilor vacante de preşedinţi-directori generali nu va fi organizată mai devreme de 1 septembrie.

În cazul în care nu i se va găsi înlocuitor până atunci, Mihai Geantă va rămâne în funcţie până cel târziu la 31 decembrie.

Robert-Viorel Dincă

Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare