Inițializează o căutare

SAMGPL

Fostul primar Gheorghe Catrinoiu este noul președinte al PNL Fetești


După „înscăunarea” lui Gigi Manea ca preşedinte al organizaţiei municipale Slobozia, reconfirmarea în funcţie a lui Nicolae Ţintă la Amara şi a lui viceprimarului Sorin Petre la Fierbinţi-Târg, vinerea trecută a fost rândul liberalilor feteşteni să-şi desemnęze liderul local.

Votul de la sfârşitul săptămânii trecute a confirmat preluarea ştafetei de către fostul primar al municipiului, Gheorghe Catrinoiu, ales în funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Feteşti cu majoritate de voturi.

Catrinoiu a candidat de unul singur şi, după validarea în Biroul Politic Judeţean, ar trebui să preia conducerea de la predecesorul său, Cătălin Sima. Fostul lider al PNL Feteşti a renunţat să mai candideze după ce problemele de sănătate provocate de infectarea cu SARS-Cov 2 l-au făcut să-şi schimbe priorităţile.

Noul preşedinte al PNL Feteşti ne-a declarat că, printre obiectivele pe termen scurt se numără consolidarea poziţiei liberalilor pe scena politică locală: „Îmi doresc să ne conservăm poziţia pe care o deţinem în acest moment şi să creştem din punct de vedere numeric, dar şi al prezenţei în viaţa comunităţii locale. Suntem aproximativ 200 de membri la această oră, dar este de aşteptat să ni se alături tineri cu iniţiativă şi care vor să se implice la modul cel mai direct în viaţa comunităţii din Feteşti”, a spus Gheorghe Catrinoiu.

Noul preşedinte al organizaţiei municipale PNL Feteşti a concurat de unul singur, lucru care pare să-l fi nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să avem parte de o competiţie în care cel mai bun să învingă. Cu atât mai mult cu cât era nevoie de aer proaspăt în partid, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Printre acestea se află şi identificarea candidatului nostru la viitoarele alegeri locale, în care am decis încă de pe acum că nu mă voi mai implica. Ţintesc, în acest moment, un loc în Biroul Politic Judeţean al partidului...”, a mai menţionat fostul primar.

Noul preşedinte al PNL Feteşti susţine că relaţiile cu conducerea judeţeană sunt foarte bune. Dovadă în acest sens fiind, în opinia sa, şi prezenţa la şedinţa în care a avut loc scrutinul intern a preşedintelui Dragoş Soare şi a deputatului PNL de Ialomiţa, Luminiţa Barcari.

Pe de altă parte, surse din interiorul partidului afirmă că sunt şanse mari ca alegerea lui Catrinoiu să nu fie validată la „centru”. Atfel, nu toţi cei care l-au ales aveau calitatea de membri PNL şi, prin urmare, drept de vot. În aceeaşi situaţie s-ar afla şi Ancuţa Zainea de la Stelnica...

Dragoş Soare, preşedintele PNL Ialomiţa, ne-a precizat că, cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare ar urma să aibă loc şi alegerile de la Urziceni, după reîntoarcerea din concediul de odihnă a primarului Constantin Sava. Până atunci, pe 3 iulie, este aşteptată alegerea preşedintelui organizaţiei organizaţiei PNL Ţăndărei.

5 iulie este, conform calendarului intern, data până la care organizaţiile PNL din judeţ ar trebui să-şi aleagă liderii pentru perioada următoare.

Robert-Viorel Dincă

Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare