Inițializează o căutare

SAMGPL

Preşedintele Cristian Mihălăchioiu: PMP Ialomiţa va intra într-un proces amplu de reconstrucţie după congresul din 6-7 martie

 
 
Preşedintele interimar al „popularilor” ialomiţeni a intrat în noul an decis să consolideze poziţia pe care PMP o ocupă în acest moment pe scena politicii ialomiţene. După un 2020 în care a preluat conducerea interimară a organizaţiei şi a încercat sî maximizeze rezultatele la alegerile locale din 27 septembrie, Mihălăchioiu afirmă răspicat că principala lecţie învăţată în ultimele săptămâni a fost aceea că „politica se face pe voturi”: „Este evident că politica se face pe voturi şi plecând pe ceea ce s-a întâmplat la ultimele două runde de alegeri. Din acest punct de vedere, consider că am, în prezent, un început de organizaţii care vor fi, cu siguranţă, baza pentru ceea ce îmi doresc să fie viitoarea construcţie pe care o vom edifica împreună după congresul din 6-7 martie”, ne-a declarat liderul judeţean PMP. 


Preşedintele interimar al PMP Ialomiţa a ţinut să precizeze că începutul primăverii calendaristice va coincide cu startul campaniei de racolare a noilor membri: „După congres, voi începe să cooptez noi membri în localităţile care nu au reuşit să dovedească faptul că au organizaţii pe care să ne putem baza în perspectiva bătăliilor electorale care urmează. Sunt 15 localităţi ialomiţene în care oamenii noştri s-au mobilizat, iar mobilizarea aceasta s-a reflectat în rezultatele obţinute la localele din septembrie. Am avut acolo oameni care s-au implicat, iar efectele muncii lor s-au văzut imediat”, a punctat Cristian Mihălăchioiu.

Lista organizaţiilor care au performat conform aşteptărilor le include, în principal, pe cele din principalele oraşe ale judeţului, cărora li se adaugă Andrăşeşti, Sărăţeni, Sfântu Gheorghe, Manasia, Moviliţa, Movila şi Stelnica.

Liderul PMP Ialomiţa mai spune că una dintre marile surprize pentru el a fost să constate că, practic, oamenii intraţi recent în rândurile membrilor de partid au fost cei care au fost mai incisivi în a convinge că merită votul de încredere care le-a fost acordat: „Se pare că nivelul capitalului politic de care dispun cei pe care eu îi apreciez ca fiind erodaţi este în cădere liberă. S-a văzut asta şi în faptul că procentul celor care, după ani buni în Parlament, nu au mai reuşit să obţină noile mandate...”, mai spune Mihălăchioiu.

În ceea ce priveşte noul peisaj politic local, preşedintele PMP Ialomiţa afirmă că speră ca noua „colaborare PSD-PNL” să producă rezultate concrete şi pozitive pentru locuitorii judeţului: „Dacă nu se va întâmpla acest lucru, compromisul pe care l-au făcut nu va avea efect direct asupra dezvoltării judeţului. Îndrăznesc chiar să spun că, dacă noua configuraţie nu se va reflecta decât în avantajele politice pentru reprezentanţii celor două partide, putem vorbi chiar despre o involuţie....”, consideră noul lider judeţean al popularilor.

Conducerea PMP Ialomiţa aşteaptă cu deosebit interes stabilirea datei alegerilor parţiale de la Ion Roată şi Gura Ialomiţei: „Vreau să ne mobilizăm şi să avem candidaţi puternici, cu şanse reale de reuşită la alegeri. Pentru că orice plusvaloare la construcţia despre care aminteam mai devreme, nu poate fi decât de bun augur. Am identificat deja candidaţii, dar nu le voi dezvălui numele decât în momentul în care vom cunoaşte calendarul alegerilor...”, mai afirmă Mihălăchioiu.

În ceea ce priveşte linia organizaţiei judeţene, preşedintele PMP spune că rămâne fidel ideii ca PMP să devină „polul conservator al politicii ialomiţene”: „Am mai spus şi insist: eu nu am venit în Ialomiţa pentru a candida la parlamentare, ci pentru a construi un pol puternic de dreapta, conservator, nu radical în exprimare, dar cu o agendă de proiecte care să poată fi şi puse în practică”, a concluzionat liderul popularilor ialomiţeni.

Robert-Viorel Dincă



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare