Inițializează o căutare

SAMGPL

Beţivul care a lovit o poliţistă cu maşina şi a bătut un jandarm, trimis în judecată

 


Un bărbat de 32 ani, Cercel Nelu Roseti (foto), din oraşul Ţăndărei, a fost recent trimis în judecată de procurorul din cadrul Parchetului Feteşti pentru cumul de infracţiuni la regimul circulaţiei şi ultraj. Anterior, şoferul a fost arestat preventiv de către Judecătoria Feteşti, însă din data de 28 decembrie 2020, măsura dispusă de instanţă a fost cea de arest la domiciliu.

Inculpatul Cercel Nelu Roseti a fost depistat în trafic în data de 6 noiembrie de un echipaj de Poliţie care acţiona pe raza oraşului Ţăndărei conducând o maşină fără a deţine permis valabil pentru nici o categorie. În timpul verificărilor efectuate în bazele de date, conducătorul auto a demarat în trombă încercând să fugă de la faţa locului, lovind cu partea dreaptă a autoturismului pe Radu Laura, o

poliţistă care se afla în filtrul rutier.

Bărbatul a fost urmărit şi interceptat în scurt timp pe raza oraşului Ţăndărei. În momentul în care a fost extras din autoturism, a lovit cu pumnii şi picioarele pe jandarmul Dan Viorel Daniel care acorda sprijin efectivelor de poliţie. În timpul altercaţiei, inculpatul Cercel Nelu Roseti l-a lovit şi ameninţat şi pe colegul de echipaj al poliţistei, pe agentul Popa Iulian Mirel. Atât poliţista lovită cu maşina, cât şi jandarmul şi poliţistul loviţi cu pumnii şi cu picioarele nu au suferit răni care să impună îngrijiri medicale ori internarea în spital.

Întrucât şoferul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul Drager, însă bărbatul a refuzat atât etilotestul în aerul expirat, cât şi prelevarea de probe biologice de sânge.

Conducătorul auto a fost, iniţial, reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Pe data de 7 noiembrie 2020 a fost dispusă măsura arestării de către Judecătoria Feteşti pentru o perioadă de 30 de zile, Tribunalul Ialomiţa respingând cererea inculpatului pentru arest la domiciliu sau control judiciar.

Cercetările au fost finalizate fix în ajunul Crăciunului, când inculpatul Cercel Nelu Roseti a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice” şi „ultraj”. Deocamdată, instanţa încă nu a stabilit primul termen de judecată.

Elena Georgescu



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare