Inițializează o căutare

SAMGPL

După ce a lovit un subordonat, şeful jandarmilor din Feteşti şi-a dat jos chiloţii ca să-şi arate ... „operaţia“



La sfârşitul lunii august, Nelu Paraschiv, şeful Detaşamentului de Jandarmi Feteşti, a revenit în atenţia noastră şi a cititorilor noştri după ce a altoit un subordonat. Motivul acestui incident dintre Paraschiv şi subofiţerul Alexandru Chivu l-a constituit faptul că acesta din urmă nu a mai venit la serviciu după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale în ziua respectivă. După ce am relatat despre acest al doilea incident violent în care a fost implicat Ion Paraschiv, subordonaţii acestuia ne-au contactat să ne povestească şi picanteria de după momentul în care Chivu a fost lovit. La scurt timp după agresarea subofiţerului, tot în faţa camerei ofiţerului de serviciu, Paraschiv, surescitat fiind de ceea ce tocmai făcuse, s-a dezbrăcat de pantaloni şi chiloţi, şi l-a chemat la el pe Chivu. Bineînţeles, subofiţerul agresat nu a dat curs invitaţiei exhibiţionistului şef, în schimb Paraschiv a continuat spectacolul. Adică, ţinându-se de sex a început să strige în gura mare: „haide, bă, vino afară! Vino să-ţi arăt că am o problemă medicală! Vino şi pune mâna pe operaţie“! Momentul de exhibiţionism al lui Paraschiv a fost întrerupt de un al treilea subofiţer care a asistat la spectacolul grotesc, care i-a strigat că nu e frumos ce face. Imediat, Paraschiv a replicat: „Vezi poate te ard şi pe tine“! Şi aşa s-a terminat reprezentaţia jenantă a şefului jandarmilor feteşteni...

 Paraschiv, la al doilea incident cu subordonaţii

 Reamintim că pe data de 23 august a.c., într-o duminică dimineaţă, comandantul unităţii de jandarmi din Feteşti a constatat că unul dintre subordonaţi lipseşte de la serviciu. În acel moment a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe subofiţerul Alexandru Chivu ca să-l întrebe de ce nu este la serviciu. Aceasta i-a comunicat şefului direct că în acea dimineaţă constatase că o mână i se umflase dubios de tare, aşa că s-a prezentat la UPU a Spitalului Feteşti, unde a fost operat de urgenţă. După operaţie, Chivu a mers acasă, nefiind în stare să mai desfăşoare vreo activitate. După ce a ajuns acasă, la câteva minute de la sosire, a primit telefonul de la Paraschiv care i-a cerut imperativ să se prezinte la unitate. Chivu a făcut un efort şi a mers la unitate, oprindu-se la intrare, în camera ofiţerului de serviciu - poartă. În acel moment, ca din senin, a apărut Paraschiv, clocotind de nervi, care, mai întâi, l-a luat la întrebări. „De ce n-ai venit, bă, la muncă?“, a fost prima întrebare, Chivu răspunzându-i că tocmai a fost să se opereze. După această primă întrebare, Paraschiv a început să-l ia la palme pe Chivu, după cum se aude pe înregistrarea făcută de subofiţer cu telefonul mobil.

Pentru că ştia cum va reacţiona Paraschiv, Chivu îşi pornise funcţia de înregistrare pe telefon, astfel că nu doar noi putem reconstitui întreaga altercaţie dintre cei doi. După ce a primit prima lovitură, Chivu l-a întrebat pe Paraschiv cum poate să aibă acel comportament având în vedere că deţine un grad militar. Răspunsul lui Paraschiv a fost încă o serie de lovituri aplicată lui Chivu, moment în care subofiţerul şi-a avertizat şeful direct că va face o reclamaţie la inspectorul-şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa, Laurenţiu Nicu. Paraschiv s-a oprit din pălmuit doar ca să-i răspundă că „...ăla să-şi facă ordine la el, la Slobozia, aici fac eu“, după care a reluat agresarea subordonatului.

În conflict a intervenit şi ofiţerul de serviciu de la poarta unităţii, care a sărit de la birou ca să-i despartă pe cei doi şi să-i scoată din cameră. Afară, Paraschiv l-a înjurat pe Chivu de vreo câteva ori, după cum se aude pe înregistrarea subofiţerului, în scurt timp conflictul dintre cei doi stingându-se de la sine.

La sfârşitul lunii aprilie, unul dintre subordonaţii lui Paraschiv, Beşleagă Milică, subofiţer, a mers la BCR Feteşti pentru a-şi retrage salariul de pe card. După ce a introdus cardul în bancomat, surpriză, nu primise salariul.

Pentru că avea mare nevoie de bani, Beşleagă şi-a sunat şeful, pe Paraschiv, ca să afle ce s-a întâmplat cu salariul său. În acel moment, între cei doi, la telefon, a început o ceartă cu ţipete, ameninţări şi „promisiunea“ lui Paraschiv către Beşleagă - „ieşi din bancă acum, că te ard eu“! În scurt timp, la bancomatul la care era subofiţerul de jandarmi a „descălecat“ ditamai şeful detaşamentului, cuprins de o furie rar-întâlnită. În acel moment, cei doi nu au mai ţinut cont că sunt militari şi au început să se îmbrâncească în văzul lumii. Imediat, în preajma lor lumea începuse să se strângă şi să se uite ca la urs. La faţa locului a venit şi un echipaj de poliţie care l-a sancţionat cu amendă doar pe Beşleagă. La vremea respectivă, conducerea de atunci a IJJ Ialomiţa a negat ferm existenţa conflictului dintre Beşleagă şi Paraschiv, deşi era confirmat tocmai de amenda aplicată de poliţiştii sosiţi la faţa locului. 

Nicuşor Dinu



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare