Inițializează o căutare

SAMGPL

Victor Moraru, candidatul Pro România pentru un nou mandat de preşedinte al CJ

 

Luni, la prânz, preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Ialomiţa, Victor Moraru, şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat. Dacă până acum circula varianta că Moraru va candida ca independent pentru funcţia de preşedinte al CJI, luni, Moraru a anunţat înrolarea sa într-un partid nou. Astfel,  preşedintele CJI a anunţat că a acceptat invitaţia organizaţiei Pro România Ialomiţa de a fi candidatul acestei formaţiuni. Din această postură de candidat al Pro România, Moraru intră în competiţie directă cu Marian Pavel, preşedintele PSD Ialomiţa. Chiar şi în anunţul de luni prin care face publică trecerea la Pro România, Moraru a mai trimis o săgeată către contracandidatul său: „V-am spus că după decizia preşedintelui PSD Ialomiţa, de a candida în locul meu la preşedinţia Consiliului Judeţean Ialomiţa doar pentru că „aşa vrea el”, voi fi obligat să fac o alegere. Am făcut-o şi vreau să vă anunţ astăzi, înainte de depunerea listelor şi a candidaturii. Cred că am făcut o alegere raţională şi nu m-am îndepărtat prea mult de ceea ce cred eu, şi anume că oamenii contează în primul rând“, îşi începe preşedintele CJI postarea cu decizia luată.

Ideea menţionată anterior şi de noi, că Moraru a avut ca intenţie o candidatură ca independent, reiese şi din anunţul trecerii la Pro România. „Am primit invitaţia de a candida din partea Pro România Ialomiţa şi am acceptat. Aş fi putut să candidez şi independent, dar eu sunt un om de echipă şi am lucrat foarte bine cu oricine a pus interesele ialomiţenilor mai presus decât cele de partid. Îi mulţumesc domnului Marian Neacşu şi colegilor din Pro România pentru sprijin şi sunt sigur că împreună vom continua să dezvoltăm judeţul Ialomiţa“, a sunat justificarea lui Moraru pentru opţiunea Pro România.

„Vreau să vă asigur că voi rămâne acelaşi om de cuvânt, care-şi duce la îndeplinire promisiunile, voi lăsa întotdeauna faptele să vorbească pentru mine! Vă cer sprijinul să continuăm împreună să dezvoltăm Ialomiţa, să nu lăsăm interesele personale să pună mâna pe resursele judeţului. Sunt un om al faptelor, nu al jocurilor de culise. Sunt un om care pune mai presus interesele ialomiţenilor, decât interesele personale“, este fraza de final al anunţului prin care Moraru îşi anunţă candidatura din partea noului partid care l-a primit în rândurile sale.

În acest fel, lupta pentru şefia CJI se înteţeşte, devine mai dinamică şi mai imprevizibilă cu cât electoral de stânga se va scinda.

Cristian Filip



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare