Inițializează o căutare

SAMGPL

Dramă pe DJ 212! Cel mai tânăr consilier local din Suceava şi fetiţa lui, victimele unui tânăr din Movila

 

ALDE a pierdut sâmbăta trecută cel mai tânăr dintre consilierii locali pe care îi avea la Suceava. Marius Cernescu şi fiica acestuia, în vârstă de doar 10 ani, au avut ghinionul să se afle la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit.

Tragedia s-a produs sâmbătă dimineaţă, puţin după ora 9.00, pe drumul ce leagă Feteştiul de Ţăndărei prin Movila. Impactul dintre maşina la volanul căreia se afla Cernescu şi cea condusă de un bărbat de 28 de ani, din Movila, s-a produs după ce maşina condusă de imprudentul şofer ialomiţean a intrat într-o manevră de depăşire neregulamentară, deşi porţiunea de drum respectivă era marcată cu linie continuă.

În urma impactului extrem de violent, fetiţa suceveanului şi-a pierdut viaţa pe loc, pompierii militari de la Feteşti, ajunşi de urgenţă la locul accidentului, nu au făcut altceva decât să constate că micuţa avea leziuni incompatibile cu viaţa.

Marius Cernescu, după ce a fost descarcerat, a fost preluat de un elicopter SMURD cu care se intenţiona transportul către Spitalul Judeţean de Urgenţă din Constanţa. Din păcate, însă, gravitatea rănilor suferite a făcut ca organismul bărbatului în vârstă de 36 de ani să cedeze înainte ca acesta să fie preluat de medicii constănţeni.

În urma impactului au rezultat alţi trei răniţi, printre care şi soţia lui Marius Cernescu, singura supravieţuitoare din maşina condusă de consilierul ALDE Suceava.

Şoferul care se face, din primele cercetări efectuate la faţa locului, vinovat de tragedia de sâmbătă, a fost şi el rănit în urma impactului, la fel ca şi o a cincia victimă aflată la bordul maşinii condusă de şoferul din Movila. Ambii ocupanţi ai maşinii intrată în depăşirea imprudentă au fost preluaţi de ambulanţe ale SAJ Ialomiţa şi transportaţi la Spitalul Municipal „Anghel Saligny” din Feteşti.

Familia Cernescu se întorcea de pe Litoral, după doar trei zile de vacanţă, întreruptă de urgenţa finalizării dosarelor de candidaturi pentru alegerile din 27 septembrie.

Marius Cernescu se afla la primul mandat de consilier local şi urma să candideze pentru a doua oară pe listele ALDE Suceava.

Cristian Filip

 

 

 



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare