Inițializează o căutare

SAMGPL

Corturi pentru triaj, montate de militari la policlinica din Urziceni


Armata română contribuie la efortul naţional de prevenire şi limitare a răspândirii virusului COVID-19, în cooperare cu personal medical de specialitate.

Militarii Batalionului 6 Rachete Sol-Aer, din cadrul Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer „General Nicolae Dăscălescu”, au montat un cort militar în curtea Policlinicii din municipiul Urziceni. Cortul este necesar pentru protejarea personalului medical implicat în triajul pacienţilor care se adresează specialităţilor medicale existente în Policlinica Urziceni, în contextul pandemiei cu COVID-19.

Ministerul Apărării Naţionale a finalizat luni Spitalul Mobil ridicat în incinta Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie „Ana Aslan” de la Otopeni, iar două aeronave militare au adus materiale sanitare din Turcia şi Germania.

Elena Georgescu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare