Inițializează o căutare

SAMGPL

Florina Manea este succesoarea cu delegaţie a lui Cornel Ianuş la conducerea OJPC Ialomiţa


// AUTOR: Robert-Viorel Dincă
Golul lăsat de demiterea lui Cornel Ianuş de la conducerea Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a fost umplut de Florina Manea. Comisarul Manea a preluat şefia OJPC Ialomiţa prin delegaţie, fiind numită temporar până la desemnarea titularului de drept al postului ocupat până acum două săptămâni de urziceneanul ajuns la conducerea instituţiei în luna august a anului 2012.

Interesant, din perspectiva succesiunii, este faptul că Florina Manea şi-a început mandatul, fie şi provizoriu, cu un concediu de odihnă. Programat, ce-i drept, cu mult înainte ca predecesorul său să plătească cu funcţia delictul de a se fi dedulcit la un păhărel cu mai vechiul său prieten, Constantin Sava, în timpul programului. Sau, conform propriilor declaraţii, la un minut după „ieşirea din tură”.

Florina Manea ar urma să-şi preia deplin atribuţiile de comisar-şef adjunct cu delegaţie la începutul săptămânii viitoare.

În ceea ce-l priveşte pe Cornel Ianuş, se pare că vizita inopinată la Slobozia a şefului său, Horia Constantinescu, i-a provocat emoţii atât de puternice încât a fost nevoit să intre în concediu medical.

Reamintim că fostul comisar-şef adjunct al OJPC Ialomiţa Cornel Ianuş a rămas fără loc de muncă după ce în urmă cu două săptămâni a fost surprins la birou, sub influenţa alcoolului, de şeful ANPC. Constantinescu a făcut publice imaginile care-l incriminează pe inginerul electronist ajuns şef peste responsabilii cu protecţia consumatorilor din Ialomiţa.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare