Inițializează o căutare

SAMGPL

USR nu are încă un candidat pentru Primăria municipiului Slobozia


// AUTOR: Robert-Viorel Dincă // FOTO: Alexei Darabanu, președintele USR Ialomița

Deşi în mediile politicii ialomiţene s-a vehiculat numele lui Mihai Tănăsescu, desemnarea acestuia pare să treneze şi ar urma să fie făcută înaintea declanşării campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Coordonatorul USR Ialomiţa, medicul Alexei Darabanu, afirmă că un singur lucru este cert în cadrul organizaţiei, anume acela că preşedintele acesteia nu candidează: „S-ar putea să fie Mihai, dar nu s-a stabilit nimic, în afara faptului că eu nu candidez. Nu pentru că aş considera că nu am şanse, dat fiind scorul obţinut de USR la alegerile europarlamentare, ci pentru că rămân la convingerea că misiunea mea în cadrul grupului nostru e cu totul alta. Oricum, vom anunţa în scurt timp numele propunerii noastre pentru electoratul din Slobozia”, afirmă Alexei Darabanu.

În opinia sa, profilul candidatului ideal la funcţia de primar al Sloboziei, este acela al unui om cu disponibilitate de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor oraşului şi, în mod obligatoriu, cu abilităţi de lucru în echipă: „Eu nu sunt adeptul teoriei experienţei în administraţie. Cred, mai degrabă, că viitorul primar ar trebui să exceleze în a-şi alege oamenii de echipă, de profesionişti care să-l ajute să-şi pună proiectele în aplicare. Munca de selecţie e esenţială în acest sens...”.

Darabanu afirmă că nu-i înţelege pe cei care s-au succedat în fotoliul din Cabinetul nr.1 de la Primărie şi care s-au dovedit incapabili să schimbe, efectiv, în bine, viaţa locuitorilor urbei.

Mihai Tănăsescu, potenţialul candidat al USR pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, are 33 de ani şi a fost implicat în competiţia internă pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

E de aşteptat ca o decizie în ceea ce priveşte numele candidatului Uniunii „Salvaţi România” pentru Primăria Sloboziei să fie luată şi în urma discuţiilor pe care membrii organizaţiei judeţene Ialomiţa le vor avea cu preşedintele Dan Barna. Liderul naţional va fi prezent pe 1 septembrie, la Slobozia, pentru o şedinţă de analiză a activităţii organizaţiei coordonate de către Alexei Darabanu.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare