Inițializează o căutare

SAMGPL

Victor Moraru, președintele CJI: „Tinel să se uite pe site-ul Consiliului Județean”


// AUTOR: Robert-Viorel Dincă

Războiul de la distanţă dintre preşedintele Moraru şi Gheorghe Tinel, preşedintele PNL Ialomiţa, a continuat marţi, la finalul conferinţei de presă pe care şeful administraţiei judeţene a susţinut-o, ca de obicei, înaintea şedinţelor ordinare ale Consiliului Judeţean.

Victor Moraru i-a recomandat liderului liberal să consulte site-ul Consiliului Judeţean pentru a-şi clarifica nelămuririle în ceea ce priveşte contractele încheiate de instituţie: „Toate contractele sunt publice. Dar, e greu pentru domnul Tinel să caute pe site-ul Consiliului şi să găsească aceste informaţii. Toate contractele pe care le încheiem sunt publice şi sunt publicate în fiecare lună. Dumnealui are libertatea, dacă nimereşte Consiliul Judeţean, pentru că în doi ani şi jumătate nu a reuşit - să vină să-şi susţină colegii din partid sau să-şi aducă contribuţia la actul administrativ. Ne găseşte în aceeaşi clădire cu Prefectura” a pus lucrurile la punct.

Luarea de poziţie vine după ce Gheorghe Tinel i-a cerut, în repetate rânduri, preşedintelui CJI să „descretizeze” contractul încheiat cu concesionarul celor 265 de hectare pe care se află aerodromul de la Alexeni.

Cu aceeaşi ocazie, Moraru a precizat că discuţiile cu Institutul Naţional de Cercetare Spaţială sunt în curs şi se poartă o corespondenţă intensă cu reprezentanţii organizaţiei interesată de preluarea bazei aflată la această oră în administrarea Consiliului Judeţean: „Dumnealor trebuie să analizeze oportunitatea investiţiei. Au un Consiliu de Administraţie şi, în funcţie de bugetul de care dispun, ne vor da un răspuns în ceea ce priveşte preluarea aerodromului” a precizat Victor Moraru care a anunţat şi că tatonările dintre părţi, sistate pe perioada campaniei electorale, ar urma să fie reluate în perioada imediat următoare.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare