Inițializează o căutare

SAMGPL

Un minor din Feteşti a fost răpit de indivizi necunoscuţi şi înapoiat tatălui, la Bacău


// AUTOR: Nicușor Dinu

Un copil din Feteşti a fost răpit de indivizi necunoscuţi şi înapoiat familiei la aproximativ două săptămâni distanţă. Situaţia rămâne, totuşi, un mister.

Pe data de 15 martie a.c., Alexandru Oltean, un bărbat din municipiul Feteşti, a mers la poliţie să sesizeze faptul că fiul său în vârstă de 14 ani a dispărut de la domiciliu.

Oamenii legii l-au dat dispărut pe minor, însă n-au reuşit să-i dea de urmă. Cu o săptămână în urmă, Alexandru Oltean a primit un telefon cu număr ascuns. La celălalt capăt se afla un bărbat aflat în stare de ebrietate, care i-a spus că-şi poate lua copilul înapoi şi că îl va găsi într-o staţie peco de la intrarea în municipiul Bacău.

Tatăl minorului dispărut a avut încredere în cele auzite, probabil, văzând că oamenii legii încă nu-i pot da de urmă. A căutat un şofer dispus să-l ducă până în Bacău şi a pornit la drum. Din fericire, Oltean a reuşit să-şi găsească băiatul în staţia peco despre care i s-a spus la telefon.

La întoarcerea în Feteşti, şi-a luat copilul şi au mers direct la poliţie, unde minorul a povestit tot ce i s-a întâmplat.

Băiatul fusese abordat de către o persoană necunoscută, care l-a întrebat unde se află o anumită stradă de pe raza municipiului. Adolescentul l-a însoţit pe necunoscut, însă călătoria lor avea să fie mult mai lungă – până în Bacău.

Acolo, minorul a fost încuiat într-o casă, alături de mai mulţi copii de vârste similare, unde primeau de mâncare o singură dată pe zi. Din ce a reuşit să înţeleagă de la cei din jur, toţi urmau să fie duşi la cerşit, în Anglia.

Oamenii legii au deschis un dosar penal care, cel mai probabil, va fi soluţionat de o unitate de parchet a DIICOT.

Deşi este evident, momentan nu se cunoaşte dacă adolescentul feteştean a fost victima unei reţele bine organizate care se ocupă cu traficul de carne vie. Situaţia este una bizară, mai ales că minorul nu provine dintr-o familie cu situaţie materială precară.

Vom reveni cu detalii referitoare la acest caz.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare