Inițializează o căutare

SAMGPL

Un infractor ucrainean periculos se ascundea într-o fermă de lângă Giurgeni


// AUTOR: Nicușor Dinu

Ivan Ludmil, un bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din Ucraina, a fost ridicat luni, 01 aprilie a.c., de către poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), de la o fermă din apropierea comunei Giurgeni. Ivan Ludmil este acuzat de mai multe furturi violente, comise pe întreg teritoriul Italiei. Tot acesta ar fi dat lovituri şi în România, în judeţul Hunedoara.

Infractorul se ascundea lângă Giurgeni, la familia concubinei sale în vârstă de 30 de ani. Tot acolo, poliţiştii au găsit mai multe bijuterii din aur. Potrivit surselor noastre, Ivan Ludmil ar fi adunat peste 5 kg de aur şi peste 200.000 de euro din furturile comise.

În Hunedoara au fost comise mai multe infracţiuni după acelaşi mod de operare, iar toate anchetele erau finalizate cu „autor necunoscut”. Pe lângă modul de operare, pe Ivan Ludmil îl leagă de acele infracţiuni faptul că avea o concubină şi în Hunedoara. .. Şi credem că nu doar acolo. Organele de cercetare au reuşit să dea de urma aurului furat de ucrainean chiar în Constanţa. Bijuteriile fuseseră amanetate în diverse locaţii din municipiu, cu cartea de identitate a unei tinere de 18 ani.

Poliţiştii au reuşit să afle unde se ascunde infractorul violent în urma unor interceptări telefonice. Acesta va fi arestat provizoriu, după care va fi predat autorităţilor italiene.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare