Inițializează o căutare

SAMGPL

EXCLUSIV! Fosta şefă a Parchetului Judeţean, achitată în dosarul retrocedărilor ilegale de 8,1 milioane de euro


// AUTOR: Andrei Banu

Sentinţa dată în primă instanţă, la Curtea de Apel Bucureşti, are ca rezultat achitarea tuturor inculpaţilor din dosarul retrocedării ilegale de 8,1 milioane de euro – fostul primar al comunei argeşene Bradu, Florin Frătică, fosta şefă a Parchetului Ialomiţa, Daniela Manolache – în trecut, consilier juridic la Primăria Bradu – şi fraţii Lenuţa şi Jean Georgescu.

Decizia a fost dată pe data de 17 aprilie a.c. şi poate fi atacată cu apel la Înalta Curte.

Daniela Manolache a fost judecată pentru săvârşirea infracţiunii de participaţie improprie sub forma instigării la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. În cazul ei, magistrații au decis că fapta nu este prevăzută de legea penală

Astăzi, într-o ședință a Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii se va hotărî dacă suspendarea din funcția de procuror a Danielei Manolache va fi încetată sau nu. Cel mai probabil, se va aștepta o decizie definitivă a instanței.

Mai multe detalii în ediția de marți, 23 aprilie a.c., a ziarului Tribuna Ialomiței.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare