Inițializează o căutare

SAMGPL

Pesedistul Marcel Comănici a fost validat consilier local la Urziceni în locul lui Ştefan Niţă

Propulsarea lui Daniel Crunţeanu în funcţia de secretar de stat în Ministerul Agriculturii a modificat şi configuraţia Consiliului Local al Municipiului Urziceni. Invalidarea mandatului de consilier judeţean pe care Crunţeanu l-a obţinut în urma alegerilor locale din iunie 2016 s-a soldat cu propulsarea lui Ştefan Nicuşor Niţă în echipa de consilieri judeţeni a PSD. Iar locul rămas vacant în urma mutării acestuia în Legislativul judeţean a fost ocupat „prin alunecare” de către Marcel Comănici.



Interesant este faptul că următorul nume pe lista consilierilor PSD Urziceni în configuraţia iniţială era Gheorghe Herea care a optat pentru locul în Consiliul Judeţean. Astfel, Herea a lăsat „drum deschis” către administraţia locală de la Urziceni pentru medicul veterinar de circumscripţie.

Marcel Comănici este unul dintre cei mai tineri dintre consilierii locali de la Urziceni. Născut în 1967, a absolvit în 1994 Facultatea de Medicină Veterinară a Universităţii Bucureşti şi de atunci a profesat exclusiv în domeniul pentru care s-a pregătit timp de patru ani.

Comănici a ajuns în rândurile organizaţiei PSD la propunerea lui Sabin Neidoni în urmă cu şase ani, cu două luni înainte ca preşedinţia organizaţiei locale Urziceni să fie preluată de fostul preşedinte Liviu Cazan. De altfel, Cazan a fost şi cel care l-a promovat pe Comănici pe lista cu care PSD Urziceni a „atacat” turul de scrutin din iunie 2016, pe care l-a şi câştigat obţinând majoritatea în Consiliul Local Municipal controlat până atunci de liberali.

Marcel Comănici a fost numărul 15 pe lista în care este urmat de omul de afaceri Adrian Bulgaru şi, prezenţă insolită în echipa PSD Urziceni, profesorul de literatură Titi Damian.

În ceea ce priveşte obiectivele pentru perioada următoare, Comănici ne-a declarat că, pentru moment, îşi doreşte să se familiarizeze cu „atmosfera” din forul deliberativ de la Urziceni. În ceea ce ne priveşte, aşteptăm cu interes şi poziţionarea noului „ales al poporului” faţă de taberele din organizaţia locală Urziceni a PSD, dar şi faţă de primarul Constantin Sava.

// AUTOR: Robert-Viorel Dincă / FOTO: Primăria Urziceni


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare