Inițializează o căutare

SAMGPL

Lucrările la pasajul de la Drajna pot începe şi anul acesta. Lui Dragnea nu i se pare nimic complicat

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Slobozia, că i-a solicitat ministrului Transporturilor să finalizeze cât mai repede lucrările la podul de la Drajna.

„Eu doar am solicitat, am adresat o rugăminte ministrului Transporturilor. Am înţeles că urmează să aibă o conferinţă de presă cât de curând şi s-ar putea să vorbească şi despre asta. Ceea ce am aflat, în aceste minute – că există studiile făcute. Urmează să se ridice cât de curând studiile de fezabilitate, în aşa fel încât în cinci luni, şase luni să fie elaborată documentaţia şi să înceapă efectiv lucrările”, a declarat Liviu Dragnea.

Foto: Liviu Dragnea (stânga) / Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor (dreapta)
Mai mult, şeful PSD a precizat că se va interesa continuu despre realizarea acestui proiect, întrucât este un obiectiv necesar, şi nu doar pentru ialomiţeni: „Eu o să întreb destul de des despre acest subiect pentru că nu este numai pentru Ialomiţa, e foarte simplu, şi nici nu mi se pare ceva extraordinar de complicat să se facă acest pod”.

În anul 2017, reprezentanţi ai DRDP Constanţa au purtat discuţii inclusiv cu oficialii Primăriei Slobozia în vederea realizării unui pasaj sau a unei variante ocolitoare, în colaborare cu autorităţile călărăşene, însă nu s-au concretizat.

Potrivit primelor simulări făcute în anul 2017, un astfel de pasaj ar putea ajunge să coste aproximativ 7 milioane de euro şi va fi gata în doi ani de zile de la momentul începerii lucrărilor.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare