Inițializează o căutare

SAMGPL

IGJR, solicitat să efectueze un control la Detaşamentul Feteşti, după ce s-au constatat mai multe lipsuri

După dispariţia capacelor de canalizare de la Detaşamentul de Jandarmi Feteşti, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Ialomiţa a efectuat un control şi a constatat că, de fapt, există mult mai multe lipsuri. Tocmai din acest motiv, IJJ a făcut o adresă către Inspectoratul General al Jandarmeriei Române (IGJR), solicitând efectuarea unui control de către instituţia centrală.


Comandantul jandarmilor feteşteni, Ion Paraschiv, se află, începând de luni, 4 martie a.c., în concediu medical. Potrivit surselor noastre, Paraschiv s-a internat în spital pentru a înlătura posibilitatea de a fi luat la întrebări de către corpul de control al IGJR.

Lipsa capacelor, simţită de doi jandarmi, descoperită oficial de un salariat civil

Vă reamintim că, în urmă cu mai bine de două săptămâni, Ionel David un salariat civil, responsabil de gospodărirea unităţii, a constatat că din incinta detaşamentului lipsesc capace de la gurile de canalizare. Iniţial, acesta a început o „anchetă” pe cont propriu, însă avea să afle destul de repede că lipsurile fuseseră descoperite înainte – fără voia lor – de către doi jandarmi care asigurau paza unităţii după lăsarea serii. În noaptea de 10 spre 11 februarie a.c., aceştia căzuseră în cele două guri de canalizare.

CITEȘTE ȘI Capacele de la gurile de canalizare din Unitatea de Jandarmi Fetești, furate

Pe data de 11 februarie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Ialomiţa a organizat o comisie disciplinară, coordonată de maiorul Cristi Tudor.

După mai multe discuţii purtate de acesta cu jandarmii, au fost descoperiţi şi cei responsabili de premieră – doi subofiţeri din cadrul detaşamentului. Aceştia nu le furaseră, ci n-au făcut nimic altceva decât să asculte ordinele comandantului Ion Paraschiv, pe care-l supărau două guri de canalizare fără capace din apropierea domiciliului.

// AUTOR: Nicușor Dinu / FOTO: Google / IJJ Ialomița


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare