Inițializează o căutare

SAMGPL

Planul de mobilitate urbană al Sloboziei a alimentat conturile unei firme noi, cu doi angajaţi, cu 299.000 de lei

În luna decembrie 2017, Primăria Slobozia a atribuit firmei bucureştene Urban Scope SRL contractul care are ca obiect elaborarea documentaţiei tehnico-economice pentru deja ultra-mediatizatul plan de mobilitate urbană al municipiului reşedinţă de judeţ. Valoarea contractului este de 299.000 de lei, bani de care beneficiarul s-a bucurat prin încredinţare directă, după ce proiectul de hotărâre al Consiliului Local Municipal a fost aprobat, iar la începutul lunii noiembrie a anului 2015 municipalitatea a semnat cu FIP Consulting SRL din Oneşti contractul care viza elaborarea studiului în baza căruia a fost elaborat documentul.


Cu numai doi angajaţi, firma bucureşteană Urban Scope – care va împlini pe 6 martie trei ani de prezenţă pe piaţă, a reuşit să obţină în decembrie 2017, în urma unei achiziţii prin SEAP, suma de 299.000 de lei de la Primăria Slobozia pentru un cumul de studii de fezabilitate ale proiectelor incluse în Planul de Mobilitate Urbană propus locuitorilor municipiului de administraţia Mocioniu.

Firma pusă pe picioare de vâlcenii Cătălina Gondrea şi Dorel Dăneci pare să fie una „de casă“ şi pentru partenerii de afaceri de la Primăria Slobozia, aceasta beneficiind şi de un „bonus” de 10.000 de lei pentru actualizarea strategiei de dezvoltare durabilă a municipiului Slobozia. „Nu e vorba despre o firmă de apartament. Pe partea de accesare fonduri, sunt cam singurii care pot face nişte studii de trafic sau SF-uri aşa cum trebuie. Iar achiziţia respectivă s-a făcut în mod evident prin SICAP. Nici nu se putea altfel…”, ne-a precizat Adrian Trifan, directorul economic al Primăriei Municipiului Slobozia.

Printre beneficiarii serviciilor de urbanism prestate de Urban Scope s-au numărat în cursul celor trei ani de existenţă primăriile din Drobeta-Turnu Severin – 642.998 de lei primiţi în decembrie anul trecut, precedată de primăria municipiului Focşani care a beneficiat de trei contracte ce au însumat 287.000 de lei şi de cea din Iaşi care a plătit în luna octombrie 139.000 de lei. Asta după ce în vară municipalitatea din Craiova a scos din conturi în iulie şi august nu mai puţin de 442.500 de lei.

Pe lista clienţilor Urban Scope s-a înscris la începutul anului şi primăria municipiului Buzău cu 342.000 de lei dar, de departe, cele mai bănoase afaceri Urban Scope le-a făcut cu primăria Constanţa care a plătit pentru elaborarea documentaţiilor aferente altor două proiecte de mobilitate urbană derulate la malul mării un total de aproximativ 2.700.000 de lei.

Succesul de început de an vine după ce în 2018, Urban Scope a reuşit performanţa ca folosindu-se de munca a doar doi angajaţi să semneze contracte în valoare totală de 5.254.498 de lei fără TVA, iar cu un an înainte a raportat, în aceleaşi condiţii, o cifră de afaceri de 1.408.516 lei şi un profit net de 605.790 lei.

// AUTOR: Robert-Viorel Dincă / FOTO: Facebook


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare