Inițializează o căutare

SAMGPL

Fotbal, Liga a III-a. Unirea Slobozia a încheiat cu victorie seria partidelor de pregătire din intersezon: 3-1 la Galaţi, cu Oţelul

Ultimul test înaintea startului sezonului de primăvară-vară din Liga a III-a a fost şi cel mai reuşit din perspectiva jocului prestat şi al scorului înregistrat în meciul jucat la Galaţi.

Victoria cu 3-1 obţinută sâmbătă de băieţii antrenorului Enache Costea a fost consemnată după ce unul dintre principalii oameni de atac, Nelu Bucă, a deschis scorul la 15 minute de la primul fluier al partidei. Şi tot el avea să recidiveze un sfert de oră mai târziu, nu înainte ca alt om de bază al Unirii, Constantin Toma, să execute „ca la carte” o lovitură liberă de la 20 de metri şi să „scrie” pe tabelă un 3-0 pe care puţini dintre înflăcăraţii suporteri ai „galben-albaştrilor” nu-l aşteptau, deşi spectacolul oferit i-ar fi îndreptăţit pe deplin să spere la victorie.


Portarul Călinoiu a fost „troienit” de zăpada căzută deasupra arenei gălăţene, singura fază din prima jumătate a meciului în care a fost „deranjat” fiind şi cea din care gazdele au redus din diferenţă în minutul 42.

Enache Costea a folosit, conform obiceiului din stagiul de pregătire de iarnă, două formule diferite de echipă în cele două reprize, în meciul de la Galaţi apelând însă la un singur portar. Alături de Călinoiu au evoluat în defensivă

Topor, Ibrian, Soare şi Comşa, iar în linia mediană Răduca, Teodorescu, Adăscăliţei şi Toma. Atacul Unirii Slobozia a fost asigurat în prima repriză de Năstase şi Bucă.

După pauză au mai evoluat Ene, Bălan, Chebac, Lemnaru şi Şerban.

Meciul de la Galaţi a pus punct seriei de amicale jucate de Unirea Slobozia în pauza competiţională.

Odată reveniţi acasă, jucătorii divizionarei a treia continuă pregătirea pe stadionul „1 Mai” unde fac ultimele „retuşuri” în perspectiva meciului din 2 martie, din deplasarea la Înainte Modelu.

Autor: Robert-Viorel Dincă
Foto: Facebook


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare