Inițializează o căutare

SAMGPL

Fosta deputată Cristina Pocora a demisionat din Consiliul de Administrație al TVR

Cristina-Ancuţa Pocora şi-a dat demisia din Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, unde era membru supleant, şi se pregăteşte pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului. Chiar dacă a născut de curând, Pocora sare din funcţie în funcţie, conform intereselor preşedintelui Iohannis.


Fosta deputată PNL a fost propusă ca membru supleant de către liberali, în luna martie a acestui an, propunerea trecând de votul plenului reunit al Parlamentului.

În luna noiembrie a.c., însă, Pocora a fost propusă de către Administraţia Prezidenţială pentru a face parte din Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru următorii şase ani de zile, în contextul în care o parte din echipa ultimilor ani a ajuns la final de mandat.

Pe vremea în care era preşedinta Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi din Camera Deputaţilor, Cristina Pocora a sesizat CNA cu privire la un spot publicitar care utilizează bebeluşii pentru a stimula vânzările la o vopsea. Fosta deputată nu şi-a irosit timpul, întrucât în aceeaşi lună (martie 2011), CNA a oprit difuzarea acelei reclame.

Televiziunea Română nu rămâne fără ialomiţeni!

Doina Gradea aflându-se şi în prezent în poziţia de preşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune. Aceasta a fost aleasă oficial în funcţie la finele lunii martie a.c., însă a ocupat-o interimar încă din toamna anului trecut.

Doina Gradea, care a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, a ajuns să lucreze pentru Mediafax, ca reporter, în anul 1992, fiind recomandată de Andrei Boncea. Un an mai târziu, a devenit editorul general adjunct al agenţiei de ştiri.

Din 1995 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu, după care, în 1998, a fost Corporate Affairs Manager pe grupul MediaPro şi pe canalele Pro TV.

Din 2004 a fost director executiv al canalului Pro TV Internaţional. În 2014, a fost concediată de la conducerea postului, măsură pe care a contestat-o în instanţă. Gradea a pierdut, însă, procesul definitiv.

În ianuarie 2016, Doina Gradea a început colaborarea cu Ştirile TVR, fiind consilier. Două luni mai târziu, în martie 2016, ea a fost propusă de PSD în Consiliul de Administraţie al TVR, ajungând apoi să conducă interimar Televiziunea Română și, ulterior, aleasă de parlament.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare