Inițializează o căutare

SAMGPL

Circa 3 milioane de lei s-au cheltuit pentru dispozitive medicale şi echipamente necesare bolnavilor din Ialomiţa

Casa Judeţeană pentru Asigurări de Sănătate (CJAS) Ialomiţa a acordat bolnavilor peste 2.600 de dispozitive şi echipamente medicale în valoare totală de 2.752.591 de lei, în perioada 01 ianuarie – 13 noiembrie a.c..


Cele mai costisitoare au fost, de departe, dispozitivele pentru protezare stomii – aproximativ 820 de mii de lei pentru 266 de cazuri. 

Fonduri substanţiale au fost alocate şi echipamentelor pentru oxigenoterapie, însă valoarea de peste 500.000 de lei poate fi argumentată şi prin numărul mare de atribuiri – 717.

Dispozitive pentru incontinenţă urinară au fost şi ele solicitate, iar pentru 158 de cazuri au costat circa 420.000 de lei.

Valori semnificative se pot constata şi în cazul protezelor auditive. Acestea au fost acordate pentru 339 de persoane şi au costat aproximativ 360.000 de lei.

Bolnavilor din Ialomiţa le-au fost necesare şi protezele pentru membrele inferioare, cele mai căutate fiind protezele de coapsă. Pentru această categorie de echipamente, s-au cheltuit circa 237.000 de lei.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare