Inițializează o căutare

SAMGPL

Cincinalul în 4 ani! O parte dintre loturile din Parcul Industrial din Slobozia nu pot fi racordate la gaze

Anumiţi operatori economici care vor să realizeze investiţii în Parcul Industrial din Slobozia nu se pot racorda la gaze pur şi simplu. Din informaţiile noastre, este vorba despre mai multe loturi din partea de vest a parcului, iar unele dintre acestea au fost deja ocupate de firme precum Argoparts SRL şi SC Adimar SRL. 


Problemele au apărut după dezmembrarea loturilor. Iniţial, erau terenuri de câte 4.000 de mp. Ulterior, acestea au fost dezmembrate în loturi de câte 1.000 de mp, fiind astfel îngreunat accesul la energie electrică şi gaze. Dacă racordarea la energia electrică s-a putut realiza într-un final, se pare că nu este la fel de simplu şi în privinţa gazelor.

Administraţia publică locală n-a reuşit încă să identifice soluţii viabile, întrucât acestea sunt limitate. Nu poate fi luată în calcul racordarea de la o sursă deja existentă în Parcul Industrial, dat fiind faptul că nu poate fi distrusă sub nicio formă infrastructura, pentru că este realizată cu fonduri europene. Potrivit surselor noastre, problema ar putea fi rezolvată abia în a doua jumătate a anului viitor.

Suprafaţa totală concesionată în Parcul Industrial a ajuns la 70. 506 mp, reprezentând un procent de 67,75%.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare