Inițializează o căutare

SAMGPL

Fosta deputată Cristina Pocora, nominalizată de Administraţia Prezidenţială pentru CNA

Partidele parlamentare, Administraţia Prezidenţială şi Guvernul au trimis la Parlament nominalizările pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), o instituţie-cheie despre care presa centrală scrie că, în ultimii ani, a sancţionat extrem de rar derapajele mediatice.

Printre cei nominalizaţi se numără câţiva oameni de presă, dar şi oameni fără experienţă în media, apropiaţi de PSD şi de PNL/Iohannis.

Nominalizată a fost şi Cristina-Ancuţa Pocora, fost deputat PNL de Ialomiţa. Interesant este, însă, faptul că nu liberalii au propus-o, ci Administraţia Prezidenţială.


Ialomiţeancă doar pe hârtie şi pe Facebook, Cristina Pocora a fost deputat de Ialomiţa în legislaturile 2008-2012 şi 2012-2016. Aceasta a candidat la Senat la alegerile parlamentare din decembrie 2016, însă campania defectuoasă a PNL şi norocul lui Ionaşcu au lăsat-o pe dinafară!

Lista nominalizaţilor

PSD: Monica Gubernat, ca membru titular. Este actual membru CNA, a fost consilier PSD la Camera Deputaţilor, fostă asistentă a ministrului PSD al Turismului, Dan Matei Agathon (2000 – 2003), una dintre protectoarele Antenei 3 şi RTV în CAN; Ramona Elena Sorescu, tot ca membru titular. A fost producător executiv la Realitatea TV în perioada în care patron era Sorin Ovidiu Vîntu (2007 – 2011), producător executiv la TVR Info şi Money Channel, apoi producător video în cadrul lanţului de hoteluri Phoenicia, deţinut de Mohammad Murad.

PNL: Alexandru Kocsis Cristea, ca membru titular. Este director adjunct al Muzeului Cotroceni din anul 2016. Anterior a fost psiholog şi şef serviciu la Primăria Sectorului 3; Oana Simona Dincă, membru supleant. Este consilier parlamentar la grupul PNL, anterior a fost director general la firma de consultanţă Public Research.

UDMR: Eva Orlsolya Borsos, membru titular. Este membru CNA, anterior a lucrat la Programul Operaţional Sectorial (POS) Mediu.

USR: Ștefan Voinea, membru titular. A fost timp de trei ani director general al trustului Media Sud (ziarul Gazeta de Sud, Radio Sud şi televiziunea Alege TV). Este co-autor al Codului Deontologic al instituţiilor mass-media, adoptat în 2009 de Convenţia Organizaţiilor Media; Ștefan Eugen Ghirghiasa, membru supleant.

Administraţia Prezidenţială: Cristina Pocora, membru titular. Este consilier PNL la Camera Deputaţilor. Anterior a fost deputat PNL de Ialomiţa, timp de două mandate; Alexandra Daria Pop, membru supleant. Este consilier la Cotroceni la Departamentul Comunicare Publică, anterior a fost asistent cercetare la VoteWatch Europe.

Guvern: Adriana Mărgărit, membru titular. Este director de comunicare la Ministerul Fondurilor Europene, anterior a fost ataşat pe probleme de muncă la Reprezentanţa României la UE, consilier de comunicare al ministrului Rovana Plumb.

Candidatură pe cont propriu:
Grigore Cartianu, fost redactor şef Adevărul.

Elena Georgescu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare