Inițializează o căutare

SAMGPL

CJSU Ialomița: Școlile rămân închise și în perioada 1-2 martie


Având în vedere evoluţia valorilor termice şi a precipitaţiilor sub formă de zăpadă însoţite de viscol, în această dimineaţă a avut loc o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, condusă de prefectul Gigi Petre, în care s-au adoptat următoarele măsuri necesare pentru prevenirea şi gestionarea operativă a unor eventuale situaţii de urgenţă, astfel:

- În perioada 01-02.03.2018, cursurile din învăţământul preuniversitar în judeţul Ialomiţa se suspendă;

- Prefectul Gigi Petre a ordonat ca, pentru desfăşurarea în condiţii optime şi operative a acţiunilor de deszăpezire, în perioada următoare, pe durata codurilor de avertizare meteorologică, administratorul drumurilor judeţene împreună cu operatorul economic desemnat pentru lucrări de deszăpezire, vor interveni pe traseele de lucru, astfel încât să menţină starea de viabilitate a drumurilor judeţene.

Pentru evitarea situaţiilor extreme ce pot pune în pericol viaţa şi sănătatea populaţiei, le reamintim celor care pornesc la drum în această perioadă să se informeze asupra traseelor pe care le au de parcurs şi să evite drumurile greu accesibile.

De asemenea, înainte de a începe deplasarea să se asigure că sistemul de încălzire al autoturismului funcţionează, iar autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Comunicat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare