Inițializează o căutare

SAMGPL

Vremea şpăgilor date de şoferi nu a apus. Un polițist din Ialomița ar fi pretins și primit mită

De aproximativ o lună de zile, Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) Ialomiţa face audieri pe bandă rulantă. Mai multe persoane civile sunt chemate să dea declaraţii într-un dosar care vizează un cadru al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa. Se pare, poliţistul ar fi pretins şi chiar ar fi primit mită.

Anchetatorii audiază mai mulţi conducători auto, care au fost opriţi în zona comunelor Stelnica şi Vlădeni, şi despre care susţin că ar fi dat sume de bani pentru a nu fi sancţionaţi contravenţional.

Pe surse, am aflat că un şofer care a fost oprit în trafic, nu avea rovinietă, iar poliţistul vizat de ancheta DGA ar fi pretins de la acesta suma de 50 de lei. Conducătorul auto respectiv nu a recunoscut că a dat mită, însă au mai fost descoperite şi alte astfel de cazuri.

În dosarul întocmit sunt audiate peste 20 de persoane în acest moment. Vom reveni cu detalii.

Autorul articolului: Nicuşor Dinu



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare