Inițializează o căutare

SAMGPL

După ce au închis fabrica de la Urziceni, britanicii de la Alison Hayes se mută în Bucureşti!Conducerea fabricii motiva decizia prin costul cu transportul angajaţilor şi faptul că aceştia nu vin la muncă.
 
Acum, se pare că britanicii se mută în Bucureşti, deschizându-şi un punct de lucru chiar pe Splaiul Independenţei. Punctul de lucru reprezintă sediul secundar al unei companii (sucursală, agenţie, reprezentanţă, fără legătură cu fabrica).

Situaţia ni se pare a fi, oarecum, bizară, ţinând cont de faptul că Alison Hayes susţinea în primăvară faptul că, după închiderea fabricii din Ialomiţa, vor funcţiona doar cu unitatea de producţie de la Buzău. 

Anul trecut, britanicii au avut în România o cifră de afaceri record de peste 337 milioane lei, dar o pierdere de 818.567 lei, prima din ultimii 5 ani. 

Autorul articolului: Elena Georgescu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare