Inițializează o căutare

SAMGPL

Câţiva pescari au reuşit să extragă caviar dintr-un sturion de aproape jumătate de tonă, deşi poliţiştii au fost alertaţi în acest sens

În urmă cu o săptămână, poliţiştii din cadrul Poliţiei Transporturi Navale şi Poliţiei de Frontieră au intrat în alertă după ce au fost informaţi că un sturion din specia morun (femelă) a fost scos din apă. La două ore de la alertă, sistemul GPS arăta că peştele se află din nou în apă.

În zona comunei ialomiţene Borduşani, câţiva pescari au prins un morun pe care l-au lăsat în pădure până când o persoană a venit cu un mijloc de transport pentru a-l ridica.

Indivizii au descoperit cip-ul implantat în sturion, motiv pentru care au tăiat peştele, care cântărea 400 de kg, au extras din el o cantitate însemnată de icre negre, după care l-au aruncat înapoi în apă. Credem noi, totul a fost bine plănuit, dat fiind faptul că, în această perioadă, sturionul se află în prohibiţie.

În cauză, poliţiştii fac verificări deoarece au informaţii cum că, atât peştele, cât şi icrele, se află în zona oraşului constănţean Cernavodă.

Autorul articolului: Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare