Inițializează o căutare

SAMGPL

Mai mulţi ţigani din Feteşti, audiaţi într-un dosar penal în care sunt implicaţi primari din judeţul Călăraşi

Unul dintre ţiganii chemaţi să dea declaraţii în faţa anchetatorilor şi-a deschis pe raza judeţelor Constanţa şi Brăila două societăţi comerciale în domeniul construcţiilor.

Firmele respective au primit contracte, prin atribuire directă, executând lucrări în comunele călărăşene Unirea şi Iezer.

Societăţile comerciale au construit un azil de bătrâni, staţii de autobuz şi au acoperit cu tablă o biserică din comuna Unirea.

Dosarul este deschis de aproximativ un an de zile şi cuprinde fapte de natură penală privind modul în care s-au atribuit lucrările, dar şi modul de plată.

Anchetatorii i-au audiat pe ţiganii care au lucrat la schimbarea acoperişului de la biserică, dat fiind faptul că cele două firme aveau doar câte doi angajaţi fiecare.

Potrivit surselor noastre, organele de anchetă au audiat mai mulţi angajaţi ai primăriei Unirea, existând suspiciunea de dare şi luare de mită.

Autor: Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare